• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Vergaderstoelen

Als je regelmatig vergadert met je team is het belangrijk dat hier goede vergaderstoelen voor beschikbaar zijn. Vergaderingen kunnen soms uren duren, dus dan is een goed zitcomfort erg prettig. Een slechte zithouding is namelijk niet alleen ongezond. De ergernis van een slechte vergaderstoel kan door de ergernis behoorlijk afleidend werken. Bij Office Centre hebben we dan ook een breed assortiment vergaderstoelen waar we je graag meer over vertellen!

weergave

Vergaderstoelen in alle vormen en maten

Je kunt kiezen voor vergaderstoelen met of zonder armleuning, met of zonder wielen en stapelbaar of niet. Wanneer je geen vaste vergaderruimte hebt is het handiger om voor stapelbare vergaderstoelen te kiezen aangezien deze makkelijker te verplaatsen en op te bergen zijn. We begrijpen dat het oog ook wat wil. Een design vergaderstoel kan in sommige vergaderzalen niet ontbreken. Het kan een ruimte maken of breken. Er is dan ook een breed scala aan moderne vergaderstoelen te verkrijgen. We gaan mee met de tijd, zo ook in het design van de vergaderstoelen!

Kies voor vergaderstoelen en kies voor gezondheid

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden voordat je vergaderstoelen koopt. Je kunt de vergaderstoelen nog zo mooi vinden, het moet natuurlijk ook passen. Niet alleen in het plaatje, maar ook qua afmetingen. Wellicht staat er al een tafel of moet je deze ook nog aanschaffen, maar de hoogte van de tafel in combinatie met de stoel is erg belangrijk.

Wanneer de stoel niet onder de tafel geschoven kan worden gaan mensen snel voorover op tafel leunen bij het gebruik van de laptop of het schrijven. Dit bevordert de gezonde zithouding niet. Het aanschuiven van de vergaderstoelen kan bij bepaalde vloeren gemakkelijker gaan wanneer je vergaderstoelen op wielen hebt. Daarbij kan het prettig zijn om het gewicht van de stoel niet te hoeven tillen of schuiven, wat je dus voorkomt met de wielen. Als je weet dat je veel langdurige vergaderingen hebt is het verstandig om voor vergaderstoelen met armleuningen en een hoge rugleuning te kiezen.

Vergaderstoelen kopen? Bij Office Centre zit je goed

Voor bijna elke vergaderstoel zit je bij Office Centre goed. In ons ruime assortiment zit de perfecte stoel er zeker bij. Heb je nog vragen over onze moderne vergaderstoelen of andere producten? Neem eenvoudig contact op via 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...