• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Kantoorstoelen

Velen werken het grootste deel van de dag in een zittende positie. Het is daarom van belang een kantoorstoel te gebruiken die een gezonde zithouding stimuleert. Zo wordt voorkomen dat jij of je medewerkers lijden onder rugpijn of andere lichamelijke klachten. Afgezien van het ongemak voor de persoon hebben deze klachten ook altijd een negatieve invloed op het werk en de arbeidsprestaties. Voor een hoger rendement én werknemers zonder lichamelijke klachten is het daarom belangrijk om je bedrijf te voorzien van goede kantoorstoelen. In combinatie met onze algemene meubelcollectie bestelt u zo bij Office Centre een kantoorinrichting die zorgt voor nog meer productiviteit.

Bekijk ons brede assortiment kantoorstoelen

Kantoorstoelen

Om te voorkomen dat het zitcomfort het arbeidsresultaat beïnvloedt is het aan te raden om voor goede kantoorstoelen te kiezen. Wanneer dit niet het geval is kunnen er klachten en irritaties ontstaan, wat de kwaliteit van het werk en de werksfeer niet ten goede komt. Zorg ervoor dat je een rustgevende werkplek creëert waar de werknemer zich goed kan concentreren en prettig voelt.

Kantoorstoelen kopen kan een hele opgave zijn als je aan alle wensen en afmetingen moet voldoen. Niet alleen heeft je personeel een goede bureaustoel aan het bureau nodig die van alle gemakken voorzien is. Goede vergaderstoelen en kantinestoelen zijn ook een must. Er is wellicht een ruimte aanwezig waar je bezoek ontvangt, ook daar is het belangrijk mensen van een goed zitcomfort te voorzien. Alle stoelen voor kantoor kunnen op elkaar worden afgestemd met ons brede scala aan stoelen in allerlei maten en kleuren. 

Kantoorstoelen van Office Centre

Bij Office Centre weten we precies wat de ondernemers van nu nodig hebben om zichzelf en hun personeel tevreden te houden. Niet alleen betreft kantoorstoelen, maar ook alle andere kantoorartikelen. Zonder moeite vind je een complete kantoorinrichting. Of je nu onderneemt vanuit kantoor, vanaf de keukentafel of vanuit een rugzak. Het is belangrijk om het ergonomisch goed voor elkaar te hebben. Wij weten wat je nodig hebt en welke kwaliteit daar tegenover moet staan.

We doen er dan ook alles aan om het mooiste assortiment aan kantoorstoelen voor je beschikbaar te hebben. De keuze is reuze en helemaal aan jou. Ook wanneer de kantoorstoelen beschadigd raken of versleten zijn hebben wij bijpassende onderdelen om de kantoorstoel weer nieuw leven in te blazen. Denk aan wielen, armleuningen, voetsteunen, hoezen voor de kantoorstoelen of vloerbeschermers. Op die manier is het niet nodig om direct nieuwe kantoorstoelen aan te schaffen.

Kantoorstoelen bestel je snel en eenvoudig

Nieuwe kantoorstoelen voor jouw kantoor bestellen? Bij Office Centre is verzending in de meeste gevallen gratis en is vandaag bestelt veelal de volgende werkdag geleverd. Wel zo’n fijn idee.

Heb je nog vragen over onze stoelen voor kantoor of één van onze andere producten? Neem dan eenvoudig contact op met onze productspecialisten. Telefonisch zijn wij snel te bereiken via 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl. Wij zijn je vraag graag tegemoet.