• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Kluizen

De meeste huiselijke inbraken zijn het gevolg van zogenaamde gelegenheidsinbrekers. Een gelegenheidsinbreker gaat op ... Lees meer

De meeste huiselijke inbraken zijn het gevolg van zogenaamde gelegenheidsinbrekers. Een gelegenheidsinbreker gaat op zoek naar makkelijke doelwitten en neemt enkel mee waar hij eenvoudig bij kan. Tijd is zijn grootste vijand. Belangrijke documenten, contanten, sieraden of verzamelstukken die veilig worden opgeborgen in een kluis, blijven uit zijn vizier. Meestal omdat hij gewoon niet de (dure) materialen heeft om een kluis uit te breken, te openen of te transporteren. Vaak ook omdat de gelegenheidsinbreker gewoon niet het risico wil lopen om te lang in de woning aanwezig te zijn. Bij deze privékluizen kan je zowel kiezen voor kluizen met een code of zogenaamde sleutelkluizen voor extra veiligheid.

In een zakelijke context moet een kluis vaak aan striktere eisen voldoen. Hier worden immers grotere hoeveelheden contanten opgeslagen en zijn er ook heel wat belangrijke (private) documenten in omloop. Bij bedrijfskluizen wordt daarom gekozen voor de zogenaamde brandwerende kluizen. Het kan hierbij gaan om compacte kluizen of koffers maar ook om grote archiefkasten voor het veilig opbergen van belangrijke documenten.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...