• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Zit-sta bureaus

Ondernemers investeren op kantoor steeds meer in verstelbare zit-sta bureaus. Deze dragen bij aan een afwisselende we... Lees meer

Ondernemers investeren op kantoor steeds meer in verstelbare zit-sta bureaus. Deze dragen bij aan een afwisselende werkhouding en daarmee voorkom je dat werknemers te lang in dezelfde houding werken. Zitten wordt ook wel 'het nieuwe roken' genoemd en daarom zijn deze bureaus van groot belang. Hoe langer iemand in een bepaalde houding werkt, hoe slechter dat voor de gezondheid is. Met een zit-statafel voorkom je niet alleen nek- en rugklachten, maar verlaag je ook het risico op diverse hart- en vaatziekten.

Voorzie al jouw werknemers van een comfortabele werkplek door middel van zit-sta bureaus. Hiermee investeer je in een gezonde en prettige werkplek. Vaak zijn deze bureaus eenvoudig in hoogte in te stellen. De ideale hoogte verschilt per werknemer, maar op deze manier weet je zeker dat jouw personeel met nog meer plezier werkt en dit is uiteraard goed voor de prestaties. Met verstelbare bureaus in combinatie met ergonomische bureaustoelen is de juiste hoogte voor iedere werknemer realiseerbaar en daarmee is het een investering die zichzelf terugverdient.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...