• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Stiften & Markers

Stiften horen op elk bureau, of dat bureau nou in een kantoor staat of thuis in de studeerkamer. Net als pennen en potloden is een verzameling ervan in verschillende soorten en kleuren altijd handig. Bij Office Centre bestel je snel en eenvoudig alle stiften die je nodig hebt voor je dagelijkse werkzaamheden. Een geschikte stift om mee te schrijven op glas, dvd’s, schoolborden of whiteboards, om mee te tekenen en te kleuren of om belangrijke passages in boeken en verslagen uit te lichten. Voor iedere klus is er een geschikte stift of marker.

weergave

Een ruim assortiment markeerstiften en permanent markers

In het ruime assortiment markeerstiften en permanent markers zit er altijd één die precies aan je wensen voldoet. Deze onuitwisbare inkt van onze permanent markers zal niet vervagen en is daardoor erg handig te gebruiken bij archiefdozen die voor langere tijd opgeborgen moeten worden. Leen je regelmatig kantoorartikelen uit maar krijg je deze nooit terug? Ook dan kan je gebruik maken van markers die permanent jouw naam op het artikel zetten.

Markeerstiften zijn erg handig wanneer je een stuk tekst of enkele woorden wilt arceren in een grote lap tekst. Door de opvallende kleur van de markeerstiften valt de tekst direct op. Markeerstiften zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en markers vind je in diverse diktes en kleuren.

Tekenstiften komen altijd van pas

Tekenstiften worden niet alleen gebruikt door kinderen, ook op het bureau zijn deze stiften onmisbaar. Wil je een onderdeel uit een document verduidelijken of iets toelichten aan jouw collega’s, dan zijn tekenstiften een goede uitkomst. Door de verschillende kleuren van de stiften kunnen mensen onderdelen goed onderscheiden, waardoor informatie sneller en beter blijft hangen.

Stiften en markers bestel je snel en eenvoudig bij Office Centre

Jouw stiften en markers bestel je snel en eenvoudig bij Office Centre. Vandaag besteld, is in de meeste gevallen morgen op kantoor of thuis. Boven de €59,- excl. btw is verzending zelfs gratis. Natuurlijk ben je bij Office Centre ook aan het juiste adres voor nog veel meer soorten kantoorartikelen.

Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan eenvoudig contact op via 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...