• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Plakken en lijmen

In een bedrijf of op kantoor moet er heel wat gelijmd en gekleefd worden. Voor kleine herstelwerkzaamheden heb je geschikte lijm nodig en in het magazijn is stevig plakband onmisbaar. Op kantoor zijn lijmrollers en lijmstiften erg praktisch. Je vindt in onze webshop ook allerlei soorten secondelijm waarmee je stevig en snel allerlei zaken vastlijmt. 

weergave

Ruim assortiment lijm voor op kantoor

In ons assortiment vind je onder meer lijmrollers voor op kantoor. Deze lijmrollers brengen een permanente of niet-permanente lijmlaag aan op de ondergrond. Bij de niet-permanente toepassing kun je nadien zonder sporen de lijmtape nog verwijderen. Vanzelfsprekend tref je daarnaast ook de klassieke lijmstiften aan om papier en karton aan elkaar te lijmen. We beschikken bovendien over tubes met alleslijm, geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen als papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en dergelijke. Gebruik onze spuitbussen met lijmspray om tijdelijk de te lijmen voorwerpen nog te kunnen verplaatsen na het aanbrengen van de spray.

Daarnaast hebben we ook voor tal van andere doeleinden het juiste lijm product te koop. Denk aan lijmstiften voor het aan elkaar lijmen van papier en karton. Ook hebben we verschillende tubes met alleslijm. Deze zijn ideaal als je verschillende soorten materialen wil verlijmen zoals papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en nog veel meer.   

Nog veel om te plakken en lijmen

Naast verschillende soorten lijm, hebben we bij Office Centre nog verschillende andere producten om materialen te plakken of te kleven. Zo hebben we in onze webshop zelfklevende strips die ideaal zijn voor het ophangen van posters en illustraties. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan soorten plakband. Zowel voor het dichtkleven van verpakkingsdozen als voor andere kantoortoepassingen zit bij ons goed.

Alles voor plakken en lijmen eenvoudig bestellen? Bij Office Centre zit je goed

Voor alles rond plakken en lijmen zit je bij Office Centre goed. Alles wat je nodig hebt bestel je bij ons snel en eenvoudig. Vaak is het de volgende werkdag al geleverd. Daarbij is verzending gratis bij besteding van meer dan €59,- excl. btw.

Producten worden geladen ...