Plakken en lijmen


In een bedrijf of op kantoor moet er heel wat gelijmd en gekleefd worden. Voor kleine herstelwerkzaamheden heb je geschikte lijm nodig en in het magazijn is stevig plakband onmisbaar. Op kantoor zijn lijmrollers en lijmstiften erg praktisch. Je vindt in onze webshop ook allerlei soorten secondelijm waarmee je stevig en snel allerlei zaken vastlijmt. 

In ons assortiment vind je onder meer lijmrollers voor op kantoor. Deze lijmrollers brengen een permanente of niet-permanente lijmlaag aan op de ondergrond. Bij de niet-permanente toepassing kun je nadien zonder sporen de lijmtape nog verwijderen. Vanzelfsprekend tref je daarnaast ook de klassieke lijmstiften aan om papier en karton aan elkaar te lijmen. We beschikken bovendien over tubes met alleslijm, geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen als papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en dergelijke. Gebruik onze spuitbussen met lijmspray om tijdelijk de te lijmen voorwerpen nog te kunnen verplaatsen na het aanbrengen van de spray. <

Naast lijm zijn plakband en kleefstrips veelgebruikte middelen om voorwerpen aan elkaar te kleven. In de webshop van Office Centre tref je zelfklevende strips aan, ideaal voor het ophangen van posters en illustraties in jouw bedrijf. Ons assortiment plakband is zeer uitgebreid. Zowel voor het dichtkleven van verpakkingsdozen als voor kantoortoepassingen vind je bij Office Centre de juiste plakbanden. We beschikken ook over handige taperollers en plakbandhouders.

Bekijk ons brede assortiment lijm, plakband en andere kleefmiddelen

Feedback