• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Pennen & Potloden

We mogen dan wel in het digitale tijdperk leven en steeds minder met de pen te hoeven schrijven, maar een kantoor kan nog altijd niet zonder pennen. Hoe hard onze technologie ook gaat, de pen is nog altijd nodig om belangrijke documenten te ondertekenen. De handgeschreven handtekening maakt een document officieel en geldig. En ook al doen we tegenwoordig nog zoveel digitaal en is typen vele malen sneller, een leven zonder schrijfwaren is lastig voor te stellen.

De meeste mensen kennen het wel: een tekort aan schrijfwaren. Er ligt nooit een pen in de buurt als je er eentje nodig hebt. Of je collega neemt die van jou steeds van je bureau mee. Niets is irritanter dan op zoek moeten gaan naar een pen op het moment dat je iets moet opschrijven. Voor je het weet, ben je alweer vergeten wat je moest opschrijven. Liever dus een overvloed aan pennen dan een tekort. En wil je een tijdelijke aantekening maken die je later weer kunt uitwissen? Zorg dan ook voor een voorraadje potloden.

weergave

Pennen

Iedereen kent het gevoel wel, je hebt altijd wel pennen die je het lekkerste vind schrijven. Je hebt ze waarschijnlijk allemaal al eens een keertje geprobeerd, de balpen, een fineliner of misschien ook wel een vulpen. Uiteindelijk heb je, je favoriete pen gevonden want deze pen schrijft zo lekker, maar dan… is je pen leeg! Je gaat op zoek naar een vervanger of vulling voor je pen. Bij Office Centre hebben we jouw favoriete pen.

Potloden

Potloden lijken ouderwets, maar ondanks het digitale tijdperk zetten tekenaars vaak hun eerste schetsen met potloden op papier. Op kantoor behoort het potlood tot de standaarduitrusting van het pennenbakje. Het voordeel van potloden is dat je foutjes heel simpel onzichtbaar kunt uitgummen en direct verder kunt schrijven, je hebt dus geen correctievloeistof nodig. Naast het traditionele potlood is het vulpotlood zeer geliefd, omdat de potloodpunt wordt beschermd als je het vulpotlood niet gebruikt. Nog een groot voordeel is dat een vulpotlood niet geslepen hoeft te worden.

Pennen en potloden bestellen doe je natuurlijk bij Office Centre

Eenvoudig al je pennen en potloden bestellen doe je natuurlijk bij Office Centre. Boven de €99,- excl. btw is verzending namelijk gratis. Daarbij is vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd. Zo kan je snel weer aan de slag.

Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...