• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Correctiemiddelen

Met het brede assortiment correctiemiddelen van Office Centre corrigeer je eenvoudig en efficiënt schrijffoutjes. Gebruik bijvoorbeeld correctievloeistof met een kwastje om eenvoudig een schrijffout te bedenken. Nadat je de vloeistof even hebt laten drogen schrijf je er zo weer over heen. Correctievloeistof is ook verkrijgbaar in een handige correctiepen, waarmee je aanzienlijk minder snel knoeit. Wil je direct verder kunnen schrijven? Dan is een correctieroller een betere keuze  voor jou. Hiermee breng je een stukje wit tape aan over de schrijffout, waar je direct weer overheen kunt schrijven. Wanneer je met potlood schrijft is een gum de beste optie. Hiermee vlak je met potlood geschreven teksten vrijwel onzichtbaar uit.

weergave

Fouten corrigeren met correctievloeistof

Correctievloeistof of een correctiepen kennen we bijna allemaal. Een potje Tipp-Ex is één van de bekendere correctievloeistoffen in een schrijffout ongedaan te maken. Zelfs in de tijd van de typemachine werd correctievloeistof al gebruikt voor hetzelfde doeleinde. Hoewel we tegenwoordig vooral nog met de computer werken, is correctievloeistof nog zeker geen vergane glorie. Een document of rapport verkeerd geprint? Vaak is het makkelijker om dit snel te corrigeren met wat vloeistof dan het geheel opnieuw te printen.

Correctierollers en correctiepennen

Een correctieroller en een correctiepen werken beide op een andere manier. Correctiepennen zijn heel handig voor fouten die je zo netjes mogelijk wil corrigeren. Correctiepennen zijn precies en doordat de vloeistof uit het dunne pennetje komt, kun je bijna niet knoeien. Wel even laten droogje voor je er over heen kan schrijven.

Een correctieroller is een soort tape, maar dan in het klein. Zodra je de tape op het papier aanbrengt, verschijnt er een dun wit laagje over het papier. Zo kan je jouw fout bedekken en netjes over de tape heen schrijven. Ideaal als je direct wil verder schrijven, dit is bij een correctieroller namelijk direct mogelijk.

Correctiemiddelen bestel je bij Office Centre

Bij Office Centre ben je aan het juiste adres voor al jouw kantoorartikelen. Ook voor correctiemiddelen zit je bij ons goed. Daarbij is het in de meeste gevallen vandaag besteld, morgen op kantoor. Correctievloeistof, correctieroller of correctiepen? Wij hebben het allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Bellen kan naar 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...