• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Balpennen

In 1938 patenteerde een Hongaarse journalist de balpen. Hij kwam op het idee de pen te ontwikkelen, omdat hij er genoeg van had telkens inkt bij te vullen, vlekken te maken en bij het krassen het papier te scheuren. De balpen van vandaag de dag verschilt enorm van het eerste prototype. nu kun je kiezen uit vele variaties. Het meest bekend zijn de BIC pennen met een drukknop aan de zijkant of bovenop of de modellen met de zeskantige huls en dop. Die zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik.

In veel beroepen zijn balpennen onmisbaar. Ondanks smartphones en tablets hebben veel journalisten en reporters altijd nog een pen op zak. Het is met een notitieblokje erbij toch de snelste manier om een paar aantekeningen te maken. Ook tijdens vergaderingen en workshops is het handig een pen bij de hand te hebben, het liefst twee of nog meer, zodat je nooit zonder zit.

Zorg altijd voor een goede voorraad pennen op kantoor, want er wordt vaak meer geschreven dan je denkt. Ben je van plan binnenkort balpennen voor jouw personeel te kopen, dan is een verpakking met 50 of meer stuks een handige optie. Dit is meestal de voordeligste oplossing.

Producten worden geladen ...