• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Schrijfwaren, corrigeren en plakken

Wie schrijft, die blijft. Op kantoor ben je niets zonder de juiste schrijfwaren. Hoewel werkzaamheden steeds meer worden gedigitaliseerd, zijn balpennen onmisbaar bij het maken van aantekeningen of het ondertekenen van bijvoorbeeld een contract of opdrachtovereenkomst. Eersteklas schrijfspullen schaf je daarom eenvoudig aan bij Office Centre. Met een breed assortiment aan pennen en andere schrijfbenodigdheden voorzie je jezelf en je werknemers van de benodigde schrijfwaren. Als het gaat om kantoorbenodigdheden, zijn pennen een absolute vereiste voor ieder bedrijf.

Bekijk ons brede assortiment Schrijfwaren, corrigeren en plakken

Schrijfbenodigdheden

Voor elke situatie hebben we bij Office Centre een geschikte stift, pen of potlood in het assortiment. Zo hebben we whiteboardmarkers in diverse kleuren tot aan permanent markers. Voor elk project een geschikte stift of marker.

Gelukkig hebben we correctiemiddelen

Een foutje is menselijk, gelukkig heeft Office Centre daar ideale oplossingen voor. Het assortiment correctiemiddelen zorgt ervoor dat je elke schrijffout snel kunt corrigeren. Corrigeren kan met gummen, correctievloeistof, een correctieroller of met correctiepennen. Het voordeel is dat je na het corrigeren direct over het correctie materiaal heen kunt schrijven. In tegenstelling tot correctievloeistof dat pas na een sneldrogende tijd opnieuw schrijfbaar is.

Plakbenodigdheden voor als je moet plakken

In een bedrijf of op kantoor moet er heel wat gelijmd en gekleefd worden. Voor kleine herstelwerkzaamheden heb je geschikte lijm nodig en in het magazijn is stevig plakband onmisbaar. Op kantoor zijn lijmrollers en lijmstiften erg praktisch. Je vindt in onze webshop ook allerlei soorten secondelijm waarmee je stevig en snel allerlei zaken vastlijmt.

Bestel vandaag nog om morgen aan de slag te kunnen

Office Centre is dé schrijfwaren groothandel waar je je schrijfbenodigdheden kunt bestellen, gemakkelijk en snel online. Voor een advies mag je ons altijd naar klantenservice@officecentre.nl of bel ons op 088 – 669 0669.