• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Schriften

Tijdens jouw werkzaamheden op het werk of op school is het essentieel dat je aantekeningen kunt maken. Er komt immers... Lees meer

Tijdens jouw werkzaamheden op het werk of op school is het essentieel dat je aantekeningen kunt maken. Er komt immers op een dag veel op je af. Hoewel tegenwoordig steeds meer digitaal wordt gedaan, onthoud je aantekeningen die met pen en papier zijn gemaakt veel beter.  Door aantekeningen bij te houden in een schrift kun je naderhand teruglezen wat er precies besproken is. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Schriften zijn er in verschillende soorten en maten, zoals A4- als A5-schriften. Daarnaast kun je bij ons schriften in diverse kleuren kopen. Op die manier houd je jouw werk overzichtelijk, door voor ieder onderwerp een andere kleur schrift te gebruiken.

Naast gelinieerde schriften bieden wij ook geruite schriften aan. Gelinieerde schriften zijn vooral handig om teksten en aantekeningen in op te nemen. Geruite schriften zijn daarentegen een aanrader als je op een nette manier cijfers op wilt schrijven. Voor sommige tekenoefeningen kan het gebruik van een geruit schrift ook worden aangeraden. Hiernaast kan bijvoorbeeld voor grafieken of wiskundige formules ook gemakkelijk een geruit schrift worden gebruikt. Onze schriften beschikken bovendien over een voorgedrukte kantlijn, waardoor je overzichtelijk kunt werken.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...