• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Plakband en lijm

Op kantoor zijn plakband en lijm onmisbaar. bezoek daarom de webshop van Office Centre voor een uitgebreid assortiment plakband en lijm. Denk bijvoorbeeld aan lijmstiften, lijmrollers en lijmspray of aan secondelijm voor een snelle en stevige hechting. Naast lijm zijn plakband en kleefstrips veel gebruikte middelen om voorwerpen aan elkaar te kleven. In de webshop van Office Centre tref je zelfklevende strips aan, ideaal voor het ophangen van posters en illustraties in jouw bedrijf. Ons assortiment plakband is zeer uitgebreid. Zowel voor het dichtkleven van verpakkingsdozen als voor kantoortoepassingen vind je bij Office Centre de juiste plakbanden, taperollers en plakbandhouders. 

weergave

Plakband en lijm

Twee onmisbare producten op kantoor, plakband en lijm. Voor tal van taken zijn deze producten nodig en een goede voorraad hiervan hebben is dan ook zeker geen overbodige luxe. Bij Office Centre ben je natuurlijk aan het juiste adres om jouw plakband en andere plakproducten te bestellen. We vertellen je graag meer over ons ruime assortiment.

Twee onmisbare producten op de werkvloer: plakband en lijm

Plakband en lijm zijn de ideale producten om bijvoorbeeld posters op te kunnen hangen zonder hiervan sporen achter te laten. Werkt u met verpakking dozen? Dan heeft u gegarandeerd ook wat tape nodig om deze dozen te kunnen sluiten. Plakband en lijm zijn er allebei in veel verschillende soorten. Zo heb je bij lijm keuze uit onder andere seconde lijm, alleslijm of een lijmpistool. Bij plakband kunt u kiezen tussen normale plakband, dubbelzijdig plakband en tape. Afhankelijk van de toestand waar je je in bevindt kan je kiezen tussen de juiste plakband of lijm.

Plakband

Omdat lijm niet altijd de juiste optie is bij het aan elkaar kleven van spullen, hebben wij ook veel keuze uit diverse soorten plakband. Dat je veel keuze hebt, valt wel te zien aan ons assortiment. Of je nou plakband nodig hebt puur voor op je bureau of tape om dozen dicht te plakken, alle keuze heb je bij ons! Ook voor de accessoires die bij deze producten horen ben je bij ons op het goede adres. Wij hebben verschillende plakbandhouders, bureau tapehouders en hand tape dispensers

Lijm

Is lijm toch wel de redding die je net nodig had? Dan ben je hier uiteraard op het juiste adres. Van secondelijm tot aan lijmstiften en dan zelf tot aan een lijmspray, verzin het maar zo gek en wij hebben het. De accessoires zoals een lijmpistool zijn ook onderdeel van ons ruime scala aan lijm. Voor elke moment en elk lijmprobleem dan ook, vind je hier bij ons een oplossing. 

Bestel jouw plakband en lijm snel en eenvoudig bij Office Centre

Bij Office Centre geldt in de meeste gevallen: vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Zo ook voor de meeste van onze plakband en lijm producten. Bestel daarom nu uw benodigdheden aan plakband, tape en lijm en u kunt morgen gelijk aan de slag.  Indien u nog vragen heeft over een bepaald product of onze service, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij het snelst bereikbaar via 088 – 669 0669 of stuur een mailtje naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...