• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Nietmachines en nietjes

In onze webshop tref je diverse modellen nietmachines aan. Het aantal papiervellen dat je kunt nieten met onze nietma... Lees meer

In onze webshop tref je diverse modellen nietmachines aan. Het aantal papiervellen dat je kunt nieten met onze nietmachines varieert van 10 tot 210 vellen. Voor dagelijks kantoorgebruik volstaan de kleinere klassieke nietmachines, met vlakke onderzijde, waarmee je enkele tientallen pagina's vastmaakt. Vaak zijn deze voorzien van een ontnieter om een nietje te verwijderen uit een bundel papier. Naast de conventionele modellen vind je in onze webshop ook niettangen, waarvan je de uiteinden stevig kunt samendrukken om een maximale kracht op te bouwen. Om grote stapels papier samen te nieten kies je voor een van onze heavy duty nietmachines. Deze robuuste modellen beschikken over een hefboommechanisme dat voldoende kracht op het nietje uitoefent.

Een nietmachine heeft uiteraard nietjes nodig. De webshop van Office Centre biedt een grote verscheidenheid aan nietjes aan, gaande van de gebruikelijke 24/6-nietjes tot de lange 23/24-nietjes. We bieden ook afzonderlijke ontnieters aan, voor het verwijderen van nietjes. Voor intensief kantoorwerk is een elektrische nietmachine interessant. In onze webshop vind je types die tot 50 vellen per keer samennieten.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...