• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Lijsten

Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar je kunt jouw werkruimte op een sfeervolle en praktische manier inricht... Lees meer

Misschien heb je er nog niet aan gedacht, maar je kunt jouw werkruimte op een sfeervolle en praktische manier inrichten met behulp van lijsten. Deze accessoires zijn namelijk ontzettend breed inzetbaar. Je gebruikt ze om belangrijke mededelingen te doen, maar ook om jouw werkruimte gemakkelijk een persoonlijke touch te geven. Bij ons vind je fotolijsten in allerlei soorten en maten, waardoor je altijd de decoratie kunt vinden die bij jouw kantoor past.

Je kunt jouw lijsten op verschillende manieren professioneel inzetten. Denk aan belangrijke aankondigingen en mededelingen die je inlijst in een stijlvolle fotolijst. Hierdoor zijn ze voor iedereen zichtbaar en kun je jouw medewerkers gemakkelijk herinneren aan belangrijke afspraken. Ook kun je er jouw kantoor mee inrichten op een manier die bij jouw bedrijf past, bijvoorbeeld met posterlijsten die je vult met een uitvergrote versie van jouw logo. Ook belangrijke kernwaarden van jouw bedrijf kunnen op deze manier gecommuniceerd worden, waardoor ze voor iedereen zichtbaar zijn. Wil je wel lijsten ophangen maar liever niet je muur beschadigen? Bekijk dan eens ons assortiment zelfklevende muurbevestigingsmaterialen.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...