• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Flipovers

Bij Office Centre hebben we verschillende flipovers in het assortiment. Je kan een flipoverbord kopen of kies voor een whiteboard flipover. Beide producten zijn onmisbaar op de werkvloer. Het product kan gebruikt worden ter verduidelijking van jouw verhaal, als geheugensteuntje of zet het in om mensen te overtuigen van jouw ideeën. Zin in een brainstorm? Flipovers zijn het antwoord!

weergave

Flipovers ter verduidelijking van jouw presentatie

Tijdens een presentatie moet je jouw ideeën zo helder en overtuigend mogelijk overbrengen. Visuele ondersteuning kan daarbij helpen. Zo communiceer je altijd zo duidelijk mogelijk met jouw medewerkers. Flipovers zijn uitstekende hulpmiddelen waarmee je jouw presentaties kunt versterken. Ze zijn breed inzetbaar en kunnen bovendien gemakkelijk opgeborgen worden. Ook tijdens vergaderingen komt een flipover goed van pas. Je kunt ideeën uittekenen, actielijsten opschrijven en overzichten maken. Hierdoor is het voor iedereen duidelijk wat je bedoelt en kun je iedere vergadering optimaal benutten.

Om jouw flipover te kunnen gebruiken heb je speciaal flipoverpapier nodig. Dit is een groot papierblok waarbij de individuele vellen gemakkelijk los te scheuren zijn. Hierdoor kun je keer op keer nieuwe aantekeningen maken. Gebruik een speciale flipoverstift om dit papier te beschrijven. Deze stiften drukken niet door en houden jouw papier dus in goede conditie.

Een flipoverbord is eenvoudig in gebruik

Een groot voordeel van een flipoverbord is dat dit hulpmiddel zo ontzettend eenvoudig te gebruiken is. Je kan het makkelijk opbergen en snel weer tevoorschijn halen tijdens een bespreking. Vergaderen jullie dagelijks op kantoor? Geen probleem. Een flipoverbord is binnen enkele seconden weer neergezet en klaar om gebruikt te worden.

Het voordeel van een whiteboard flipover

Een flipover whiteboard kan voor dezelfde doeleinden gebruikt worden als een flipoverbord. Een whiteboard flipover bevat alleen geen papier, maar een whiteboard. Het grote voordeel hiervan is dat aantekeningen, notities en geheugensteuntjes eenvoudig gewist kunnen worden. Je kan een whiteboard flipover dan direct weer gebruiken zonder dat je papier verspilt. Veel kantoren en bedrijven maken gebruik van zo’n whiteboard. Het is een handig middel dat iedereen kan gebruiken, waar iedereen zicht op heeft en dat ideaal werkt voor iedereen die informatie wil delen.

Flipover kopen? Bij Office Centre ben je aan het juiste adres

Een flipover kopen is zo gedaan! Kies het product dat bij jou op kantoor goed van pas komt, plaats jouw bestelling en introduceer de flipover morgen al tijdens de vergadering op kantoor. Een flipover kopen doe je snel, eenvoudig en veilig via Office Centre: dé winkel voor al jouw kantoorartikelen.

Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem contact op met onze specialisten. Bellen kan naar 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...