• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Archiefdozen

In elke organisatie stapelen documenten zich op. Veel informatie wordt tegenwoordig digitaal bewaard, maar we kunnen nog steeds niet zonder papieren documenten. Vaak zijn er stukken die je omwille van wettelijke bepalingen jarenlang moet bewaren. Deze opgeslagen documenten moet je bovendien snel terugvinden. Tijd verliezen met urenlang zoeken naar een verloren dossier hoort niet bij een efficiënte organisatie. Bovendien is er in een bedrijf meestal weinig plaats om van alles en nog wat op te slaan. Bewaar jouw oude dossiers daarom in stevige en handige archiefdozen van Office Centre. In ons assortiment vind je robuuste dozen van verschillende materialen, bestemd voor afzonderlijke documenten, hangmappen of ordners.

Vind in onze webshop de beste archiefdoos voor jouw organisatie. Maak je keuze uit dozen van gewoon karton of van sterk golfkarton voor het opslaan van folio- of A4-documenten. Bij Office Centre tref je bovendien heel wat soorten sterke stapelbare archiefdozen aan, die voorzien zijn van een sluitklep of een afzonderlijk deksel. Plaats meerdere stapelbare dozen op elkaar en bespaar zoveel mogelijk ruimte in je archief. Gebruik daarnaast rugetiketten om in één oogopslag te zien welke documenten zich in de doos bevinden.

weergave

Ben je op zoek naar manieren om efficiënt ruimte te besparen binnen je bedrijf? Dan bieden de archiefdozen van Office Centre je hier een goede oplossing voor. Office Centre heeft een ruim aanbod van verschillende soorten archiefdozen. Zo bieden wij onder andere kartonnen archiefdozen aan. Het assortiment van archiefdozen van Office Centre bestaat uit alleen maar stevige archiefdozen. 

Voordelen van archiefdozen bestellen

Het kopen van archiefdozen kan enorm veel voordelen bieden. Zo is het mogelijk om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot belangrijke documenten, en kan je daarnaast enorm veel ruimte besparen. In de archiefdozen is het tevens mogelijk om afzonderlijke documenten in op te slaan, zoals hangmappen of ordners.

Verschillende soorten archiefdozen

In de webshop van Office Centre heb je de ruime keus uit verschillende soorten archiefdozen. Zo bieden wij archiefdozen aan van normaal karton, maar ook archiefdozen van sterk golfkarton. De archiefdozen van sterk golfkarton zijn uitermate geschikt voor het opslaan van folio- of A4-documenten. Daarnaast bieden wij ook archiefdozen aan die stapelbaar zijn, voorzien zijn van een sluitklep of een afzonderlijk deksel. 

De stapelbare archiefdozen kunnen enorm veel ruimte besparen, doordat je deze dozen op elkaar kan stapelen. Om nog wel overzichtelijk te houden welke documenten zich in de doos bevinden, is het gebruik van rugetiketten aan te raden. 

Archiefdozen bestellen? Bij Office Centre zit je goed

Heb je nog vragen over de verschillende soorten archiefdozen die verkrijgbaar zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd naar welke producten nog meer verkrijgbaar zijn bij Office Centre? Dan kan je natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Je kan ons bereiken via de telefoon en mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Heb je liever contact per mail? Dan is het mogelijk om te mailen naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...