• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Notitieblokken & boeken

Ideeën, aantekeningen, creatieve ingevingen en andere zaken die je moet onthouden of wilt bewaren, kun je toch het best op de ouderwetse manier noteren. Papier wordt weliswaar steeds minder gebruikt binnen bedrijven, maar voor veel werkzaamheden heeft het opschrijven van notities in schrijfblokken of andere papieren informatiedragers nog steeds de voorkeur. Papieren blokken & boeken zijn bovendien ideaal voor het overzichtelijk en in één oogopslag organiseren van je schrijfwerk. Dit geldt voor het bijhouden van specifieke boekhoudkundige informatie, maar ook voor vluchtige gegevens die tijdens een call met een relatie of klant worden opgeschreven. Veel mensen pakken daar liever een pen en notitieblaadje bij, dan een laptop of computer.

Bekijk ons brede assortiment notitieblokken en -boeken

Notitieblokken & boeken

We werken tegenwoordig bijna allemaal op computers en laptops. Hier worden dan ook de meeste teksten op geschreven. Toch geven veel mensen bij bepaalde zaken de voorkeur aan notitieboeken en schrijfblokken. Niet iedereen vindt het prettig om elke keer de laptop te openen voor een paar kleine aantekeningen. Ook zijn al die verschillende documenten, mappen en notities op een computer niet altijd even overzichtelijk. Bij Office Centre ben je dan ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment notitieboeken, notitieblokken en schrijfblokken. Wel zo vertrouwd!

De voordelen van notitieboeken en schrijfblokken

Wil je tijdens een vergadering even snel iets opschrijven? Moet je tijdens het telefoneren snel een aantekening kunnen maken of wil je een duidelijk en overzichtelijk to-do lijstje maken met alle werkzaamheden die nog moeten gebeuren? Schrijfblokken en notitieblokken zijn dan de uitkomst. Je kunt het snel gebruiken en veel mensen vinden het overzichtelijker dan een laptop of computer. Daarnaast is het ook heel eenvoudig in gebruik, want je kunt zo’n blok overal mee naartoe nemen en het weegt niet zoveel als een laptop.

Verschillende soorten notitieblokken

Notitieblokken, notitieboeken, schrijfblokken… Er zijn veel soorten waar jij jouw aantekeningen en lijstjes in kan opschrijven. Een boekje is handig wanneer je terug wilt kunnen bladeren naar vorige notities, een blok komt misschien beter van pas wanneer je snel iets op papier wilt krabbelen. Tijdens een telefoongesprek is dat bijvoorbeeld erg handig. Bij Office Centre kan je ook een notitieboek ringband bestellen of kiezen voor een notitieboek met tabbladen. We hebben verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Zo kan jij een notitieboek kiezen die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Notitieboek kopen bij Office Centre

Vind jij losse blaadjes of altijd maar een laptop gebruiken helemaal niet zo fijn? Bij Office Centre kan jij jouw nieuwe notitieboek kopen. Notitieboeken bestellen gaat bij ons erg snel. Zoek vandaag nog producten die aan jouw wensen voldoen, dan kan jij hier morgen al jouw eerste aantekening in schrijven. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze notitieblokken of andere producten? Neem eenvoudig contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je graag verder.