• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Wenskaarten

Of je nu wel of niet graag kaartjes stuurt, kaartjes ontvangen vinden we allemaal leuk. Met een kaartje laat je jouw ... Lees meer

Of je nu wel of niet graag kaartjes stuurt, kaartjes ontvangen vinden we allemaal leuk. Met een kaartje laat je jouw waardering blijken voor jouw medewerker of zakenrelatie, zonder opdringerig te zijn. Een appje of sms'je is vaak niet voldoende om iemand te feliciteren, met een kaartje laat je subtiel weten dat je aan de ander denkt of dat je met hem of haar meeleeft. Een bemoedigende boodschap is altijd welkom.

Wenskaarten worden in het privéleven aan vrienden en familie gestuurd, maar zijn ook heel geschikt voor op kantoor. Stuur jouw werknemers een kaartje voor hun verjaardag, of wens ze beterschap bij ziekte. Jouw werknemers zullen dit zeker waarderen en dit draagt bij aan een positieve werksfeer. Maar niet alleen jouw werknemers verblijd je met een kaartje, ook werkrelaties kun je er goed mee onderhouden. Vergeet niet om ook voldoende enveloppen en postzegels op voorraad te hebben voor het versturen van de kaarten.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...