• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Paperclips

Paperclips, wie kent ze niet? In ieder kantoor of bedrijfspand zijn deze handige klemmen te vinden om jouw bureau ove... Lees meer

Paperclips, wie kent ze niet? In ieder kantoor of bedrijfspand zijn deze handige klemmen te vinden om jouw bureau overzichtelijk te houden. Nadat je jouw documenten hebt gesorteerd, kun je eenvoudig een paperclip over de papieren schuiven. Op deze wijze blijven de papieren bij elkaar gegroepeerd. Dit voorkomt dat de documenten door elkaar  raken. Ook kun je op deze manier de papieren gemakkelijk aan jouw cliënten of medewerkers geven. Paperclips zijn ideaal voor belangrijke documenten, berichten, notities of foto's. De beste manier om paperclips te bewaren is in een magnetische papercliphouder op je bureau. Zo heb je altijd een handige klem voor jouw documenten bij de hand!

In het assortiment van Office Centre worden ook papierclips aangeboden met een handige vinyllaag. Deze gladde laag zorgt ervoor dat de klemmen geen scheuren of beschadigingen op het papier achterlaten. Je plaatst de paperclip gemakkelijk op de documenten, waarna de papieren stevig bij elkaar worden geklemd. Bovendien worden deze items in verschillende kleuren aangeboden. Op deze wijze kun je de documenten groeperen op bijvoorbeeld onderwerp of organisatie. Door middel van de kleurcodering kunnen jouw medewerkers overzichtelijk de documenten ordenen.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...