• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Kalenders

Wie is er nooit een verjaardag of een andere belangrijke gebeurtenis vergeten? Het overkomt de beste weleens, maar leuk is het niet. Je voelt je vervelend en schuldig, omdat je er niet aan gedacht hebt. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om belangrijke gebeurtenissen nooit meer te vergeten: een kalender. Hang hem op een plek waar je iedere dag wel een keer komt en je vergeet nooit meer een belangrijke gebeurtenis. Wanneer je de gebeurtenis daarnaast ook in je agenda noteert weet je helemaal zeker dat je deze niet zult vergeten.

weergave

Kalenders

Een bureaukalender is een handige tool voor op je werkplek. In één oogopslag  kan je snel de dagen van de week, de maand of het jaar zien.

Bureaukalenders

Een bureaukalender is een handige tool voor op je werkplek. In één oogopslag  kan je snel de dagen van de week, de maand of het jaar zien.

Bureauleggers

Geen penafdrukken op je bureau? Met een bureauonderlegger voorkom je dat een pen doordrukt op het bureau. Daarnaast is het ook ideaal als muismat, notitieblok en jaarkalender. In één oogopslag  kan je snel de dagen van de week, de maand of het jaar zien.

Maandkalenders

Op zoek naar een kalender met een maandelijks overzicht? Een maandkalender is handig om snel een overzichtelijke weergave te krijgen van de aankomende maand. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke afspraak!

Jaarkalenders/Planners

Wil je in één keer het hele jaar zien, dan zijn onze jaarkalenders het meest geschikt. In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

Kalender bestellen? Bij Office Centre zit je goed

Je kalender online bestellen bij Office Centre. Dit kan eenvoudig via onze webshop, voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Heb je nog vragen over de diverse kalenders van Office Centre? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord met passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Liever contact per mail? Dat kan via klantenservice@officecentre.nl.  

Producten worden geladen ...