• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Agenda's

Het dagelijks werk slokt een groot deel van jouw tijd op. Van de 168 uur in een week breng je soms maar bar weinig tijd buiten de bedrijfsmuren door. Voor een goede planning van alle werkzaamheden én het overhouden van vrije tijd is een strakke planning daarom cruciaal. Om alles uit jouw werkweek te halen en altijd te weten waar je aan toe bent, bieden agenda's uitkomst. Je ziet in een oogopslag jouw belangrijke afspraken, taken en deadlines, en vooruit plannen wordt bijzonder gemakkelijk. Vergeet niet om naast je agenda altijd een pen in je tas te doen, zodat je nieuwe afspraken direct kunt opschrijven. Daarnaast kan een planbord in je kantoorruimte ook helpen bij het bewaren van overzicht. Hierin zie je in één oogopslag wat er de komende periode nog moet gebeuren.

weergave

Agenda's

Zonder een agenda is het lastig een overzicht te houden van je afspraken en deadlines. Agenda’s zijn er in vele soorten en maten: Of je nu op zoek bent naar een schoolagenda of jaaragenda, op officecentre.nl vind je een ruim assortiment.

Weekagenda

Graag een goed overzicht van de week hebben? Dan is een agenda met weeknummers super handig! Een weekagenda zorgt voor een goed overzicht van de week en je hebt voldoende ruimte om bij alle dagen notities te maken.

Maandagenda

Met een maandagenda (bijvoorbeeld 12, 16 of 18 maanden) overzie je snel alles wat zich afspeelt binnen de maand, zodat je bijvoorbeeld geen afspraak of verjaardag vergeet.

Agenda bestellen? Bij Office Centre zit je goed

Je agenda online bestellen bij Office Centre. Dit kan eenvoudig via onze webshop, voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers.

Heb je nog vragen over de diverse agenda’s die verkrijgbaar zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd naar andere producten van Office Centre? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan je graag te woord met passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Liever contact per mail? Dat kan via klantenservice@officecentre.nl.  

Producten worden geladen ...