• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Servies

Ook als jouw bedrijf niet beschikt over een eigen restaurant, wil het personeel in de pauze graag iets eten en een ko... Lees meer

Ook als jouw bedrijf niet beschikt over een eigen restaurant, wil het personeel in de pauze graag iets eten en een kop koffie drinken. Daarom is het handig om naast een koffiemachine, een koelkast en een magnetron voldoende tafelgerei in de kantine te hebben. Het moet weliswaar afgewassen worden, maar daarvoor is de vaatwasser uitgevonden. Met duidelijke spelregels voor de kantinebezoekers is de aanschaf van gedegen serviesgoed een perfecte oplossing. Met passende opbergkasten geef je alle borden en glazen een plek en houd je de boel netjes.

Office Centre weet wat bedrijven nodig hebben op het gebied van tafelgerei. Wellicht kom je in ons assortiment nog spullen tegen waar je in eerste instantie niet bij stil had gestaan. Het valt te overwegen om naast waterglazen ook glaswerk voor speciale gelegenheden aan te schaffen, zoals wijnglazen. Hetzelfde geldt voor het serviesgoed. Borden, schotels en kopjes zijn vanzelfsprekend, maar ook soepkommen of schaaltjes voor muesli of yoghurt zijn van tijd tot tijd handig. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld servetjes. Ook waterkaraffen en thermoskannen komen in een kantoor altijd wel van pas.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...