• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50,-

Stofzuigers

weergave

Een schone werkomgeving is een must voor zowel jou als je medewerkers. Een opgeruimde, hygiënische en frisse werkplek zorgt voor meer creativiteit en productiviteit op de werkvloer. Daarnaast bescherm je jouw medewerkers tegen ziekten die in een vies kantoor op loer liggen. Bacteriën en virussen krijgen geen kans. Office Centre beschikt over diverse middelen om jouw kantoor schoon te houden. Zo heb je de keuze uit een breed scala aan stofzuigers met optimale schoonmaakprestaties.

De stofzuigers van Office Centre hebben een optimale zuigkracht, waardoor zij zelfs op de lastigste plekken het stof nog kunnen verwijderen. Met de bijgeleverde mondstukken kun je stof van ieder soort oppervlak halen. Daarnaast wordt dankzij innovatieve technieken een maximale luchtstroom in de stofzak geblazen. Zo wordt de stofzak gelijkmatig en geheel uitgevouwen, waardoor je het maximale uit jouw stofzuiger haalt.

Naast stofzuigers biedt Office Centre diverse andere schoonmaakproducten aan, zoals dweilen en emmers, bezems en borstels en allesreinigers. Zo maak je met de artikelen van Office Centre jouw kantoor schoon en fris!

Producten worden geladen ...
Feedback