• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Afvalbakken

Een goed afvalverwerkingsbeleid komt steeds hoger te staan op de agenda van ondernemingen. Dat is niet verwonderlijk:... Lees meer

Een goed afvalverwerkingsbeleid komt steeds hoger te staan op de agenda van ondernemingen. Dat is niet verwonderlijk: door te recyclen sparen we niet alleen het milieu maar kunnen we ook de bijhorende kosten reduceren. Hoe dan ook start een adequaat afvalverwerkingsbeleid altijd met de nodige hulpmiddelen. Van afvalbakken tot vuilniszakken: alles wat je nodig hebt, vind je in ons assortiment. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren om het recyclen een stuk eenvoudiger te maken.

Afvalverwerking begint met de scheiding ervan. Als het afval eenmaal in de prullenbak is terechtgekomen, wordt het recyclen immers alleen maar moeilijker. Door te kiezen voor afval- en recyclebakken in verschillende kleuren maak je het recyclen al in de eerste fase eenvoudiger. Het merendeel van onze afvalbakken is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren om efficiënte afvalscheiding mogelijk te maken.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...