JABRA Evolve 65e MS inkl LINK 370

1 stuk x 1 stuk
De Jabra Evolve 65e is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg. Met deze oordopjes die u om de nek draagt kunt u oproepen beantwoorden en naar muziek luisteren, terwijl de headset dankzij Skype for Business- en UC-certificatie ook onderweg een consistent superieure geluidskwaliteit biedt. De batterij gaat tot 13 uur mee en met de USB Bluetooth-adapter kunt u het product aansluiten op een laptop, pc of smartphone. Met de Jabra Sound+-app kunt u uw geluid aanpassen en de software updaten. Ook kunt u aangeven dat u niet gestoord wilt worden door middel van het geïntegreerde in gesprek-lampje. Jabra Evolve 65e is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg, met een lichtgewicht design en exceptionele geluidskwaliteit, zodat u de hele dag lang comfortabel oproepen kunt beantwoorden en naar muziek kunt luisteren.
Meer informatie en specificaties

Niet meer leverbaar

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

De Jabra Evolve 65e is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg. Met deze oordopjes die u om de nek draagt kunt u oproepen beantwoorden en naar muziek luisteren, terwijl de headset dankzij Skype for Business- en UC-certificatie ook onderweg een consistent superieure geluidskwaliteit biedt. De batterij gaat tot 13 uur mee en met de USB Bluetooth-adapter kunt u het product aansluiten op een laptop, pc of smartphone. Met de Jabra Sound+-app kunt u uw geluid aanpassen en de software updaten. Ook kunt u aangeven dat u niet gestoord wilt worden door middel van het geïntegreerde in gesprek-lampje.

Jabra Evolve 65e is ontworpen voor professioneel, UC-gecertificeerd geluid onderweg, met een lichtgewicht design en exceptionele geluidskwaliteit, zodat u de hele dag lang comfortabel oproepen kunt beantwoorden en naar muziek kunt luisteren.
Lees meer

Specificaties

Merk Jabra
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Productinhoud 1 stuk
GTIN 5706991021974
Manufacturer Part Number 6599-623-109
Artikelnummer 151503