• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Inktcartridges

Elke printer is anders, vandaar dat iedere printer weer andere inktcartridges en toners nodig heeft. Het kiezen van de juiste inktcartridge of toner is van essentieel belang voor een goed werkende printer. Wanneer je over een een inkjetprinter beschikt, dan heb je hiervoor inktcartridges nodig in de volgende kleuren: cyaan, magenta, geel en zwart. Voor al deze kleuren inktcartridges en anders toners voor de printer kan je bij Office Centre terecht. 

weergave

Verschillende merken inktcartridges

Je kan verschillende merken inktcartridges online bestellen. Hoe weet je nu welk merk het beste is en voor welke inktcartridges je moet kiezen? Dat is eenvoudig: kies voor het merk van jouw printer. Als je de levensduur van jouw printer zo lang mogelijk wilt houden en je mooi geprinte documenten wilt, dan raden wij je aan om inktcartridges te kopen van het merk van jouw printer. Bij Office Centre kan je verschillende merken inktcartridges online bestellen. Zo hebben wij inktcartridges van de merken HP, Brother, Canon en Epson in ons assortiment. Kies het merk dat jij nodig hebt en bestel vandaag nog jouw inktcartridges.

Deze kleuren inktcartridges heb je nodig

Heb jij een inkjetprinter in huis of op kantoor staan, dan moet je de juiste soorten en kleuren inktcartridges bestellen. De kleuren cyaan, magenta, geel en zwart zijn nodig voor jouw inkjetprinter. Uiteraard vind je in ons uitgebreide assortiment nog vele andere kleuren.

Inktcartridges online bestellen? Snel en eenvoudig bij Office Centre

Geeft jouw printer aan dat de inkt bijna op is of heb je net een nieuwe printer gekocht? Bij Office Centre ben je aan het juiste adres voor inktcartridges. Vandaag nieuwe inktcartridges kopen? Morgen heb je ze al in huis! De juiste inktcartridges bestellen kan door gebruik te maken van ons filtermenu. Filter op het merk en de kleuren die je zoekt, dan verschijnen de juiste producten direct in jouw scherm.

Nog vragen over welke cartridge je nodig hebt? Neem contact op met onze klantenservice en onze specialisten helpen je graag verder. Telefonisch zijn we bereikbaar via 088 – 669 0669 of mail naar klantenservice@officecentre.nl

Producten worden geladen ...