• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Canon inktcartridges

Voor elke printer zijn er verschillende inktcartridges. De juiste cartridges zijn onmisbaar voor een goed werkende inkjetprinter. Gebruik daarom voor jouw Canon inkjetprinter alleen originele Canon inktcartridges. Zijn de inktpatronen op? Vul de inktpatronen van je printer vandaag nog aan met ons ruime assortiment aan inktcartridges voor Canon printers. Bij Office Centre kan je originele Canon inktcartridges eenvoudig bestellen.

weergave

Waar op letten bij Canon inktcartridges

Zoals gezegd kan je voor een Canon printer het beste originele Canon inktcartridges gebruiken voor een optimale werking van de printer. Echter, waar moet je op letten bij het aanschaffen van de juiste inktcartridges en het vervangen ervan? Allereerst moet je er natuurlijk voor zorgen dat je de juiste kleuren en types aanschaft zodat ze in je printer passen.

Vervolgens is het tijd om de inktcartridges te vervangen. Bij het vervangen van de cartridges moet je de volgende stappen doorlopen (let op, dit kan van printer tot printer iets verschillen):

  1. Open eerst de klep van de printer waar de cartridges zitten.
  2. Verwijder de Canon inktcartridge die er in zit.
  3. Verwijder al het plastic van de cartridges. Of haal het uit het doosje.
  4. Haal het gele label van de cartridges af.
  5. En plaats nu de Canon inktcartridge in jouw printer. De cartridge moet er goed inzitten.
  6. En tot slot moet je de klep van de printer weer dicht doen.

Nu kan je weer printen! Papier op? Dat kan je ook bij ons bestellen! Wij hebben voor elke soort gelegenheid de juiste soorten papier. Lees er meer over!

Canon inktcartridge bestellen

Bij Office Centre kan je gemakkelijk de Canon inktcartridges bestellen. Je klikt op de inktcartridges die je wilt hebben. Stopt ze in je winkelmand, gaat door met het proces van het betalen etc. en u krijgt het binnen 1 werkdag binnen!

Contact

Heb je nog enkele vragen over de Canon inktcartridges? Wij helpen je graag. Je kan heel gemakkelijk contact met ons opnemen om jouw vragen te laten beantwoorden zodat je weer gewoon verder kan. Op 088-669 0669 kan je ons telefonisch bereiken. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar klantenservice@officecentre.nl. Onze specialisten helpen je graag verder!

Producten worden geladen ...