• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Brother inktcartridges

De juiste cartridges zijn onmisbaar voor een goed werkende inkjetprinter. Gebruik daarom voor jouw Brother inkjetprinter alleen originele Brother inktcartridges. Zijn de inktpatronen (bijna) op? Vul de inktpatronen van je printer vandaag nog aan met ons ruime assortiment aan inktcartridges voor Brother printers. Snel bezorgd en ideaal voor je groeiende onderneming.

weergave

De benodigde inktcartridges

Als je werkt met een printer van het kwaliteitsmerk Brother mag je een goede afdrukkwaliteit verwachten. Deze kwaliteit kan tegenvallen wanneer je gebruik maakt van inktcartridges van een ander merk dan Brother. Om te genieten van de meest kwalitatieve afdrukken van tekst en afbeelding is het daarom aan te raden om uitsluitend gebruik te maken van Brother inktpatronen.

In iedere inkjetprinter gaat tenminste één zwarte inktcartridge en drie kleuren inktcartridges, namelijk in de kleuren cyaan, magenta en geel. Deze inkten kunnen gemengd worden tot alle kleuren die u mogelijk nodig heeft bij het printen.

Let bij het bestellen op dat u de juiste cartridge uitkiest voor uw model printer. In de beschrijving van het product staat voor welk model hij geschrikt is. U kunt kiezen uit losse Brother inktcartridges of een 4 pack. In ons assortiment vind je ook Canon, Epson en HP inktcartridges.

Brother inktcartridges vervangen

Het vervangen van een Brother inktpatroon gaat als volgt in zijn werk:

1)     Check op het display van jouw printer welke Brother inktcartridge leeg is. Trek het klepje van de inktcartridges open.

2)    Druk de vergrendeling van de desbetreffende cartridge omlaag, zodat deze los komt. Nu kun je de cartridge moeiteloos verwijderen.

3)    Haal het inktpatroon die je bij Office Centre besteld hebt uit de verpakking.

4)    Je ziet een groene vergrendeling zitten aan de zijkant van het inktpatroon. Draai deze linksom tot je een klik hoort. Deze klik geeft aan dat de vacuümafdichting nu open is.

5)    Verwijder het oranje beschermingskapje.

6)    Plaats de Brother inktcartridge in de richting van de pijl in de printer. Let op: elke kleur heeft een vaste positie.

7)     Achterop de cartridge staat "push". Druk tegen dit gedeelte aan tot je hem voelt vastklikken. Sluit vervolgens het klepje.

Brother Inktcartridges kopen doe je bij Office Centre

Een Brother inktcartridge kopen? Bij Office Centre hebben wij een uitgebreid assortiment met cartridges voor ieder model printer. Bovendien profiteer je van snelle bezorging en gratis verzending boven de €50,-. Bestel vandaag en print er morgen weer op los met jouw nieuwe inktpatronen! Bij Office Centre zorgen we ervoor dat jij altijd op schema loopt.

Nog vragen over onze cartridges of een van onze andere producten? Onze experts staan je graag telefonisch te woord 088-6690669. Liever een mailtje sturen? Dat kan naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...