• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Inkt en toner

Elke printer is anders. Daarom is het kiezen van de juiste inktcartridges of toner onmisbaar voor een goed werkende printer. Heb je een inkjetprinter? Dan heb je hiervoor inktcartridges nodig in de kleuren cyaan, magenta, geel en zwart. Zowel voor zwarte als kleuren inktcartridges kun je terecht in onze 32 vestigingen of op officecentre.nl.

Wanneer je gebruik maakt van een laserprinter zijn goede toners onmisbaar. Er worden dagelijks een grote hoeveelheid documenten afgedrukt en de printer moet op ieder moment van de dag klaar staan voor gebruik. Om de toners zo min mogelijk te hoeven vervangen is het belangrijk om op kantoor te kiezen voor toners met een hoge capaciteit. Zo blijft de productiviteit op de werkvloer ook hoog. Grijp niet mis en vul je voorraad inktcartridges en toners vandaag nog aan.

Inkt toners voor printer bestellen

Wanneer je gebruik maakt van een laserprinter zijn goede toners onmisbaar. Er worden dagelijks grote hoeveelheid documenten afgedrukt en de printer moet op ieder moment van de dag klaar staan voor gebruik. Om de toners zo min mogelijk te hoeven vervangen is het belangrijk om op kantoor te kiezen voor toners met een hoge capaciteit. Zo blijft de productiviteit op de werkvloer hoog. Vul je voorraad van inktcartridges en toners vandaag nog aan door jouw inktcartridges en toners te bestellen bij Office Centre.

Verschillende soorten inktcartridges kopen 

Elke printer heeft haar eigen inktcartridges nodig. Om ervoor te zorgen dat de printer goed blijft functioneren, is het aan te raden om de inktcartridge te bestellen die bij het merk hoort. Office Centre heeft een ruim aanbod van merken waaruit je kan kiezen als je inktcartridges wilt kopen. Hierbij kan je denken aan merken als Canon, HP en Brother.

Vragen over toners kopen?

Heb je nog vragen over de verschillende soorten inkt toners die te koop zijn bij Office Centre? Of ben je benieuwd naar andere producten van Office Centre? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan je graag te woord. Je kan ons bereiken via de telefoon en mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088-6690669. Heb je liever contact per mail? Dan kan je mailen naar klantenservice@officecentre.nl.