• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Daar Veilig Slim Ergo Rustig werken waar je kan en wil Thuis, onderweg en op kantoor

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

We helpen je graag met het inrichten van je thuiswerkplek en als 1.5 meter specialist zorgen we graag voor een veilig kantoor.

Ik wil graag een offerte
Het Hybride Werken: thuis, onderweg en op kantoor

Ik zoek alles voor

Alles voor je thuiswerkplek

Schuif je bureaustoel aan, kopje koffie of thee erbij, laptop op je bureau en je dag kan starten! Een thuiswerkplek is niet alleen handig voor zzp’ers, maar ook voor de mensen die een dag thuiswerken in plaats van op kantoor. Een goede thuiswerkplek voldoet aan de arbo-regels voor thuiswerkers. Dat betekent dat je gebruik maakt van ergonomisch verantwoord meubilair en apparatuur en dat je thuiswerkplek de juiste verlichting geniet.

Alles voor je onderweg

Van huis naar kantoor. Van kantoor naar je eerste afspraak. Door naar de volgende afspraak. Van je laatste afspraak weer naar huis. We zijn veel onderweg. Het is handig als je tijdens het werken onderweg de juiste producten gebruikt, zodat je zonder moeite productief blijft. Een kleine laptop voorkomt veel meeslepen, een koptelefoon met noise cancelling behoedt je voor ergernis van geluiden om je heen. Heb jij een baan waarin je ook onderweg betrouwbaar internet nodig hebt? Wellicht is een dongel dan de juiste keuze. Met een paar slimme producten maak je onderweg werken een stuk makkelijker. En veiliger.

Alles voor op kantoor

Met de juiste kantoorartikelen staat niks een productieve werkdag in de weg. Als werkgever ben je altijd op zoek naar artikelen waardoor jij en je personeel nog veiliger, productiever en efficiënter kunnen werken. In de nieuwe anderhalvemetersamenleving is het van groot belang te zorgen voor een veilige en schone werkomgeving. Richt daarom een werkplek op kantoor zo in dat zowel jij als je collega’s veilig aan het werk kunnen.