Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Trust GXT 323 Carus Gaming Headset

1 st

Houd je hoofd koel Kijk goed naar de situatie, hoor wat je teamgenoten hebben te zeggen en maak de winnende beslissing. Met de Trust GXT 323 Carus hoor je precies wat belangrijk is, terwijl anderen jouw commando’s horen. De grote, comfortabele oork…

Meer informatie en specificaties

36,89

36,89

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Houd je hoofd koel

Kijk goed naar de situatie, hoor wat je teamgenoten hebben te zeggen en maak de winnende beslissing. Met de Trust GXT 323 Carus hoor je precies wat belangrijk is, terwijl anderen jouw commando’s horen. De grote, comfortabele oorkussens zijn gemaakt van een ademend materiaal wat jou een koel hoofd helpt te bewaren, zelfs tijdens de meest intense gamesessies.

Hoor het donderen

De Trust Carus maakt gebruik van 50mm-grote drives waardoor je alles hoort wat er in je game gebeurt. Geluid van hoge kwaliteit met een bulderende bas; dat is waarom de Carus jou een streep voor geeft tijdens het gamen. En dankzij de flexibele microfoon, horen jouw teamgenoten jou net zo goed als jij hen.

Speel jouw spel


Met de Carus heb je volledige controle over wat je hoort, wat jouw teamgenoten horen, en hoe te spelen. Zo heb je controle over de volume via de controls op de oorschelp en demp je met een druk op de knop de mic. Dankzij de AUX-kabel van 1.2m werkt de Carus goed op elke moderne console, terwijl de 1 meter lange Y-verlengkabel je laat spelen op je game-pc. Het. Is. Jouw. Game!

Specificaties

Artikelnummer 30387
OEM-code Trust
EAN-code 8713439236521
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St