Staples Flipoverblok, Gerecycled, 650 x 1000 mm, 50 Vellen, Wit, pak 2 blokken

Het Staples flipoverblok beschikt over vijftig vellen van gerecycled papier en is voorzien van vijf bevestigingsgaten, waarmee het gemakkelijk bevestigd kan worden. Dit flipoverblok van Staples is voorzien van geruite bladen van gerecycled papier.…

Meer informatie en specificaties

€ 50,39

Excl. btw

  • 100+ op voorraad
  • Vandaag besteld, is dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Het Staples flipoverblok beschikt over vijftig vellen van gerecycled papier en is voorzien van vijf bevestigingsgaten, waarmee het gemakkelijk bevestigd kan worden.

Dit flipoverblok van Staples is voorzien van geruite bladen van gerecycled papier. Het flipoverblok beschikt over vijf bevestigingsgaten aan de bovenkant waarmee u het flipoverblok gemakkelijk kunt bevestigen aan een flipoverstandaard. Het Staples flipoverblok is eenvoudig te gebruiken en beschikt over vijftig vellen.

Flipoverblok van Staples
Eenvoudig aan een flipoverbord te bevestigen
Één zijde blanco papier en de andere geruit (25 mm)
Materiaal: Papier, gerecycled
Per blok: 50 vellen
Afmetingen: 650 × 1000 mm
Kleur: Wit
  • Agentschap NL Dit product voldoet aan de criteria voor maatschappelijk verantwoord inkopen gepubliceerd door PIANOo ten behoeve van de Nederlandse overheidsorganisaties.

Specificaties

Office Centre Artikel 380421
OEM-code 7199289
EAN-code 4011462719900
Milieu Product: Nee
Milieu kenmerken: Blue Angel
Product Inhoud: 2 blok
Verpakkings Inhoud: 1 pak
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Staples

Het begint met ons eigen ontwerpteam, samen met een ongelooflijke hoeveelheid marktonderzoek. Wij creëren de producten die uw kantoor nodig heeft, vanaf ontwerp gaan onze producten naar productie na uitvoerige kwaliteitstests door derden. Dit zorgt ervoor dat onze producten elke keer weer aan uw hoge eisen voldoen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door middel van onderzoek, innovatie en, belangrijker nog, uw feedback. Inzichten van onze klanten hebben onze producten decennialang gevormd en ze worden alleen maar beter.