Assorti
, Blauw
, Geel
, Groen
, Oranje

Post-it Extreme Notes, 76 x 76 mm, Groen, geel, oranje en turkoois, pak 12 stuks

De Post-it Extreme Notes hechten zich op ruwe ondergronden, binnen en buiten, en houden zich sterk onder extreme omstandigheden. Gebruik overal waar u maar wilt Extreme Notes. Ze zijn net zo flexibel als u. Zelfs wanneer u op locatie buiten werkt,…

Meer informatie en specificaties

€ 16,19

Excl. btw

  • 20 op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

De Post-it Extreme Notes hechten zich op ruwe ondergronden, binnen en buiten, en houden zich sterk onder extreme omstandigheden.

Gebruik overal waar u maar wilt Extreme Notes. Ze zijn net zo flexibel als u. Zelfs wanneer u op locatie buiten werkt, kunt u deze plakbriefjes gebruiken. Ze hechten zich op ruwe en oneffen oppervlakken als beton, steen, tegels en hout. Door het gebruik van Dura-Hold papier en -lijm kunnen ze alle extreme omstandigheden aan. Ze lossen niet op, weerstaan water en kunnen tegen warmte en kou. Laat zonder problemen instructies achter op bouwplaatsen, in tuinen of tijdens evenementen. U kunt de plakbriefjes beschrijven met de meeste pennen of stiften. Bovendien zijn ze makkelijk te verwijderen zonder dat ze sporen achterlaten.

Hecht op ruwe ondergronden zoals baksteen, hout en beton.
Waterafstotend en duurzaam
Kan beschreven worden met de meeste pennen of stiften
Geschikt voor binnen en buiten
Blijft kleven in warme en koude omgevingen
Gemaakt met ultrasterk Dura-Hold™ papier en Dura-Hold™ lijm
Verwijderbaar zonder sporen
Afmeting: 76 x 76 mm
Kleur: Assorti - Geel, groen, oranje, mint
Verpakking van 12 blokken x 45 vel

Specificaties

Office Centre Artikel 367282
OEM-code 7100221176
EAN-code 638060268858
Kleur: Assorti, Blauw, Geel, Groen, Oranje
Milieu Product: Nee
Product Inhoud: 12 St
Van gerecycled materiaal: Nee
Verpakkings Inhoud: 1 pak
Vorm: Vierkant
number_of_pages: 540
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Post-it®

Al meer dan 40 jaar helpt het merk Post-it® mensen om productiever te zijn, beter te communiceren en zich op een aantal creatieve manieren uit te drukken. Maar hoe universeel deze producten ook zijn geworden, hun begin was verre van zeker. Terugkijkend herinnerde de geboorte van ons fenomeen Kanariegeel ons aan een waardevolle les: doorzettingsvermogen of doorzettingsvermogen kan net zo belangrijk zijn als inspiratie als het gaat om het tot leven brengen van een idee.

Meer van Post-it® in deze categorie