• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Epson inktcartridges

De juiste cartridges zijn onmisbaar voor een goed werkende inkjetprinter. Heb jij een Epson inkjetprinter? Dan is het van belang om alleen de originele Epson inktcartridges te gebruiken. Epson staat bekend om haar kwalitatieve printers. Je mag dus ook een goede afdrukkwaliteit verwachten. Als je gebruik maakt van inktcartridges van een ander merk dan Epson kan de kwaliteit tegenvallen. Om te kunnen genieten van kwalitatieve afdrukken raden wij aan om uitsluitend gebruik te maken van Epson inktpatronen. 

weergave

Epson inktcartridges

In iedere inkjet printer van Epson gaan vier verschillende cartridges. Allereerst één zwarte inktcartridge en daarnaast drie kleuren inktcartridges. Deze inktcartridges zijn in de kleuren cyaan, magenta en geel. Deze inkten gemengd, zorgen dat je printer beschikt over alle kleuren. Office Centre beschikt over al deze kleuren inktcartridges en andere toners.

Originele Epson inktcartridges kopen

Bij Office Centre ben je aan het juiste adres voor originele Epson inktcartridges. In ons assortiment hebben wij onder andere:

  • Epson toren van Pisa
  • Epson Epson 378
  • Epson Pen en kruiswoordraadsel
  • Epson T1306 Multipack
  • Epson 18 Singlepack

Naast de bovenstaande inktcartridges beschikt Office Centre over nog veel meer Epson cartridges. Deze inktcartridges zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een kwalitatieve afdruk van zowel tekst als afbeeldingen. 

Epson inktcartridges bestellen bij Office Centre

Zijn de inktpatronen van jouw Epson printer (bijna) op? Dan kun je vandaag nog de inktpatronen van je printer aanvullen met ons ruime assortiment aan inktcartridges voor Epson printers. Office Centre is uiterst betrouwbaar en wij hanteren een snelle levering en een gratis verzending vanaf 50,- euro. Zo vul je de voorraad snel weer aan.

Vragen over Epson inktcartridges of over Office Centre? Neem contact op

Heb je vragen over de aanschaf van Epson inktcartridges of ben je benieuwd naar overige producten van Office Centre? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088-6690669 of stuur een e-mail naar klantenservice@officecentre.nl. Onze medewerkers staan je graag te woord.

Producten worden geladen ...