• Eén plek voor al je kantooroplossingen
 • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
 • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw
Epson EcoTank bij Office Centre Epson EcoTank bij Office Centre

Cartridges behoren tot het verleden

Bespaar tot 90% op de printkosten1

De innovatieve EcoTank-printers van Epson bieden ongeëvenaarde kosten per pagina, met een besparing tot 90% op de inktkosten1. Met de navulbare inkttanks met extra hoge capaciteit kun je duizenden pagina‘s printen zonder dat je je druk hoeft te maken over het vervangen van cartridges. Hoe fijn is dat?! Dus zeg net als Usain Bolt vaarwel tegen cartridges!

Bekijk alle Epson EcoTank-printers

Top 3 Epson EcoTank-printers

Waar je je printer ook voor gebruikt, wij hebben de beste Epson EcoTank all-in-one al voor je geselecteerd.

Thuisgebruik

Epson EcoTank ET-2720

Epson EcoTank ET-2720

 • Druk tot 4500 pagina‘s in zwart-wit en 7500 pagina‘s in kleur af
 • LCD-kleurenscherm van 3.7 centimeter
 • Drukt tot 10 pagina‘s per minuut af
Bekijk deze printer

Klein (thuis)kantoor

Epson EcoTank ET-4850

Epson EcoTank ET-4850

 • Druk tot 7500 pagina‘s in zwart-wit en 6000 pagina‘s in kleur aff
 • LCD-kleurentouchscreen van 6.1 centimeter
 • Drukt tot 15,5 pagina‘s per minuut af
Bekijk deze printer

Kantoor

Epson EcoTank ET-5800

Epson EcoTank ET-5800

 • Druk tot 7500 pagina‘s in zwart-wit en 6000 pagina‘s in kleur aff
 • LCD-kleurentouchscreen van 10.9 centimeter
 • Drukt tot 32 pagina‘s per minuut af
Bekijk deze printer

Hoe werkt het?

Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt over een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen, in plaats van het gebruik van losse cartridges. EcoTank-printers worden standaard geleverd met voldoende inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken2. Dit houdt in dat je zowel geld als tijd kunt besparen, omdat je niet met regelmaat de cartridges hoeft te vervangen. De installatie is simpel, bijvullen kan zonder morsen, de printer is zeer betrouwbaar en levert kwaliteitsafdrukken, pagina na pagina.

Bespaar 90% op je inktkosten1

Omdat EcoTank-printers zijn voorzien van grote inkttanks en dus niet langer gebruikmaken van kleine, veelal dure cartridges, bespaar je tot maar liefst 90% op je inktkosten1. Wat betekent dat nu in de praktijk? Print bijvoorbeeld meer dan 400 zwartwit pagina‘s voor slechts € 1 of meer dan 200 pagina‘s in kleur voor hetzelfde bedrag. Dat is pas goedkoop printen!

Bespaar tijd en moeite

EcoTank-printers worden standaard geleverd met grote inktflessen. Eén set flessen is het equivalent van maximaal 72 inktpatronen1, zodat je probleemloos duizenden pagina's kunt afdrukken. Als de inkt na maanden of zelfs jaren dan toch een keer op is, vul dan de inkttanks eenvoudig bij met de goedkope Epson inktflessen en geniet weer van duizenden pagina‘s onbezorgd printen.

 1. De gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina‘s als de EcoTank '102' en '104'-inktflessen nodig zou zijn. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank '102'- en '104'-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de vijftig bestverkochte printers met inkjetcartridges (volgens de marktgegevens van het GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale-panel voor Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië van april 2019 tot maart 2021).
 2. Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 20102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die u afdrukt, de papiersoort die u gebruikt, de frequentie van uw afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement van de oorspronkelijk meegeleverde inktset lager.