• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in onze 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 49,99

Kassa's en accessoires

De aankoop van een kassa is voor een startende ondernemer in de detailhandel absoluut een vereiste. Het is een invest... Lees meer

De aankoop van een kassa is voor een startende ondernemer in de detailhandel absoluut een vereiste. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient. Je hoeft gelukkig niet de hoofdprijs te betalen voor de aanschaf van een kassasysteem. Dankzij Office Centre is alles eenvoudig vorm te geven. Dit stelt je in staat een betaalsysteem op te zetten waar je jarenlang plezier aan beleeft. Bekijk direct ons aanbod kassa's en maak eenvoudig online jouw keuze. Wij hebben namelijk voor elk budget een geschikt kassasysteem.

In onze webshop is er volop keuze voor elk type ondernemer. Of je nu in de culturele sector werkzaam bent of voor kantoor een geldkist of kassa zoekt, Office Centre heeft voor iedere ondernemer een passende oplossing. Naast professionele kassasystemen kun je bij ons ook terecht voor geldtelmachines en valsgelddectoren. Kortom, op onze site zit je helemaal goed voor al jouw financiële vraagstukken.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...