• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50,-

USB-sticks

USB-sticks zijn ideaal voor het overzetten van programma's, documenten en foto's van de ene naar de andere computer. ... Lees meer

USB-sticks zijn ideaal voor het overzetten van programma's, documenten en foto's van de ene naar de andere computer. Ze kunnen ook prima fungeren als opslagmogelijkheid om belangrijke gegevens vast te leggen. Verder zijn ze ideaal om back-ups op te maken, bijvoorbeeld als relevante documenten absoluut niet mogen kwijtraken of als je ze graag officieel overhandigt aan een zakenrelatie. Voor dataopslag ben je bij Office Centre aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan sticks voor diverse toepassingen.

De USB-sticks die je aantreft op onze site zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Wat voor USB-stick je ook koopt, hij voldoet altijd aan hoge kwaliteitseisen. Houd bij jouw aankoop wel rekening met het aantal GB. Dit verschilt namelijk per stick. Kijk daarnaast ook eens bij ons aanbod externe harde schijven. Deze schijven zijn uiterst geschikt om de opslagcapaciteit van jouw computer uit te breiden.

Lees minder
weergave

Producten worden geladen ...
Feedback