• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 vestigingen
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50,-

Asus laptops

ASUS laptops

Ben je op zoek naar een ASUS laptop? Maar weet je nog niet aan welke exacte eisen je laptop moet voldoen of wat je precies wilt? Office Centre beschikt over diverse ASUS laptops en heeft de benodigde kennis in huis om je te helpen bij je keuze. Wij hebben ASUS laptops voor ieders budget en voor diverse uiteenlopende gebruiksdoeleinden. Office Centre beschikt over ASUS laptops voor de standaardgebruiker, maar ook voor gamers en grafische vormgevers. Wij hebben de perfecte laptop voor jouw gebruik!

weergave

De ideale ASUS laptop kopen

Office Centre heeft diverse ASUS laptops in het assortiment, waaronder:

  • ASUS ZenBooks
  • ASUS Republic Of Gamers
  • ASUS N-Serie 


De ASUS ZenBooks zijn uiterst mobiel en worden ook wel de 2-in-1 laptops genoemd. Deze laptops kunnen zich in een handomdraai omtoveren tot een tablet. Daarnaast zijn deze laptops lichter en dunner dan andere laptops, zodat ze eenvoudig te vervoeren zijn. Voor de gamers en grafische vormgevers is er speciaal de ASUS Republic Of Gamers. Als je een krachtige laptop nodig hebt om eenvoudig foto’s en video’s te bewerken dan kun je het beste gaan voor een model uit de N-serie


Een ASUS laptop bestellen doe je bij Office Centre

Office Centre beschikt over diverse ASUS laptops. Je kunt bij ons eenvoudig online bestellen, daarnaast kunt u natuurlijk ook langskomen in een van onze 39 winkels voor persoonlijk advies. Wij hanteren een snelle levering en een gratis verzending vanaf 50,- euro. Dit geldt dus voor alle ASUS laptops.  


Nog vragen over jouw ASUS laptop? Neem contact op

Heb je nog vragen over een van de ASUS laptops van Office Centre? Of wil je meer weten over Office Centre zelf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088-6690669 of stuur een e-mail naar klantenservice@officecentre.nl. Onze medewerkers staan voor je klaar! 

Producten worden geladen ...
Feedback