E-readers en accessoires

weergave

Welke doorgewinterde boekenwurm kent het probleem niet? Je wilt op vakantie gaan met een stapel boeken, maar helaas past het niet allemaal in jouw koffer. Met de introductie van de e-reader is dit probleem verholpen. Op e-readers kun je namelijk wel duizenden boeken plaatsen. Zo heb je uren leesplezier bij de hand. Ook op het werk wordt steeds vaker de e-reader ingezet. Documenten kunnen gemakkelijk op de e-reader geplaatst worden, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn. Zo hoeven de documenten niet te worden afgedrukt. Op deze manier wordt veel tijd, ruimte, papier en inkt bespaard.

Lezen met een e-reader is net zo prettig als een papieren document lezen. De e-readers maken namelijk gebruik van een E-ink scherm. Bij dit scherm worden kleine gekleurde bolletjes gebruikt om de woorden te vormen. Door deze techniek heeft de lezer vrijwel dezelfde ervaring als bij een gedrukt boek. De schermen zijn bovendien energiezuinig, waardoor je wekenlang kunt lezen voordat de e-reader opgeladen dient te worden.

De technologie van de readers heeft de leeservaring een stuk plezieriger gemaakt. De producten zijn licht van gewicht en kunnen duizenden boeken bevatten. Zo hoef je nooit meer met boeken te sjouwen. Daarnaast bieden wij diverse e-reader accessoires aan zoals e-reader covers en oplaadkabels, ter bescherming of voor gebruikersgemak.

Producten worden geladen ...