• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 winkels
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50,-

Maak kennis met EasyTech

Virussen verwijderen, computeronderhoud, hulp bij installaties, kleine reparaties of het aanleggen van een netwerk? De gecertificeerde computerspecialisten van Office Centre EasyTech staan voor je klaar in alle vestigingen van Office Centre, aan huis, op kantoor of op afstand.


Computers repareren, bestanden overzetten, virussen verwijderen, harde schijven opschonen en apparaten updaten zijn slechts enkele voorbeelden van de diensten van EasyTech. Wij zijn er voor het onderhoud van al je tech producten, ook wanneer deze niet bij Office Centre gekocht zijn. Bovendien hanteren we vaste prijzen en zorgen we ervoor dat we altijd op tijd leveren, zodat jij zo min mogelijk wordt gehinderd in je werk.

Waar vind je EasyTech?

In al onze vestigingen kun je terecht bij EasyTech In-Store. Onze specialisten geven je graag deskundig aankoopadvies of voeren diverse diensten op je computer/notebook uit. Of dit nu gaat om een installatie of onderhoud aan je apparaten, we doen het graag voor je. Met 39 vestigingen door het hele land is er altijd een EasyTech Centre bij jou in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde vestiging met onze store locator.

Data recovery

Data recovery

Ben je je bedrijfsadministratie, belastingaangiftes of foto's met mooie herinneringen kwijt? Geen zorgen, Office Centre EasyTech kan deze gegevens voor je terughalen, wat de oorzaak van het verlies ook is.

Meer informatie
Liquid Armour

Liquid Armour

Liquid Armour is gebaseerd op een nanotechnologische nieuwigheid, die zoals de naam al doet vermoeden, verwerkt zit in een vloeistof. Liquid Armour kan worden toegepast op elk glazen scherm om het een taai, krasbestendig laagje te geven voor maximale bescherming tegen beschadigingen.

Meer informatie
Computer APK

Computer APK

Voor je auto is een APK heel gewoon, maar waarom niet ook voor je computer? Door eventuele problemen tijdig op te sporen kan erger worden voorkomen.

Meer informatie
EasyTech Support – 1 jaar

EasyTech Support – 1 jaar

Ga voor gemak met EasyTech Support en ontvang een jaar lang onbeperkt technische ondersteuning en advies voor je apparaat, waar en wanneer je maar wilt. Dit kan zowel per telefoon als op afstand. En dat voor een vast bedrag per jaar.


Meer informatie
EasyTech Security Check

EasyTech Security Check

Er zijn vandaag de dag talloze bedreigingen voor de veiligheid van je digitale gegevens, zoals virussen en ransomware. Het regelmatig controleren van je computer op bedreigingen is dan ook absoluut noodzakelijk. Dit kun je zelf doen, maar je kunt het ook geheel gratis laten doen door onze EasyTech specialisten.

Meer informatie
Passend advies, passende prijzen

Passend advies, passende prijzen

Ben je op zoek naar een overzicht van al onze diensten met de bijbehorende prijzen? Download dan onze prijslijst. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
Meer informatie
Feedback