• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw
Office Centre ICT services

iCT services van
Office Centre

Office Centre ICT services

Maak kennis met de
iCT services van Office Centre

Onze iCT-verkoopspecialisten staan in al onze vestigingen voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk met je nieuwe apparaat aan de slag kunt. Daarnaast zijn ze er voor het onderhoud van al jouw tech-producten en kunnen ze je computer voorzien van diverse upgrades, ook wanneer deze niet bij Office Centre aangeschaft zijn. Wij hanteren vaste prijzen en zorgen ervoor dat we op tijd leveren, zodat jij zo min mogelijk wordt gehinderd in je werk.

Nieuw

iCT trainingen van Office Centre

Triple A service

De Triple A service van Office Centre wordt standaard kosteloos verzorgd op je pc of laptop wanneer je deze bij Office Centre aanschaft.

Triple A
Triple A

Altijd zorgeloos en snel van start

Bespaar tijd en zorgen en laat je nieuwe apparaat volledig installeren door onze iCT-verkoopspecialisten.

  • 39 vestigingen
  • Zekerheid bij schade
  • Installatieservice voor je al devices
  • Periodiek onderhoud
  • Dataherstel voor je datadrager
Onderhoud en upgrades

Onderhoud en upgrades

Houd de prestaties van je device op peil en maak gebruik van periodiek onderhoud of verbeter je prestaties van je device door te kiezen voor een upgrade.

IT services

Dataherstel

Onze iCT-services bieden uitkomst op het moment dat je geen toegang meer hebt tot belangrijke documenten, omdat deze op een beschadigde datadrager staan.

Liquid Armor

Liquid armour

Liquid armour is een innovatieve screenprotector die op je telefoon of tablet worden aangebracht door onze iCT-verkoopspecialisten.

Office Centre ICT support

Office Centre iCT support

Ga voor gemak met Office Centre iCT Support en ontvang een jaar lang onbeperkt technische ondersteuning en advies voor je apparaat, waar en wanneer je maar wilt.

ICT services onbezorgd

Zekerheid bij schade

Speciaal voor jou als zakelijke gebruiker biedt Office Centre Onbezorgd. Een aanvulling op de garantie die naast elektronische en mechanische schade zelfs inbraak, val- en waterschade dekt.