• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Desktops

Goede apparatuur is op kantoor absoluut onmisbaar. Dit geldt ook zeker voor computers. Met zakelijke desktops zijn diverse kantoorwerkzaamheden gemakkelijk en snel uit te voeren. Je wilt graag betrouwbare computerapparatuur die past bij de aard van jouw kantoorwerkzaamheden. Office Centre heeft een verrassend aanbod computers van diverse merken, bijvoorbeeld Apple, Dell, HP en nog veel meer topmerken. Dit maakt het voor je gemakkelijker computers te kopen die passen binnen jouw budget. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor computermeubelen. Dit maakt het uitvoeren van computerwerkzaamheden een stuk comfortabeler.


weergave

Zakelijke desktop aanschaffen

Hoewel in veel bedrijven laptops steeds meer de boventoon voeren, blijven vaak krachtigere desktops ook van groot belang. Je ziet deze in de meeste bedrijven dan ook zeker nog terugkomen. Je moet voor het zakelijke gebruik toch vaak naar andere voordelen en functies van een computer kijken dan bij de aanschaf van een computer voor privé gebruik. Immers, het gebruik in een bedrijf is heel anders dan “vrije tijd” gebruik.

Je wilt natuurlijk dat alles zo snel en makkelijk mogelijk gaat. Wat de voordelen van een desktop zijn, is dat het makkelijk en snel verbinding maakt met andere computers. Jouw data van de werkzaamheden op werk worden altijd goed beveiligd dus je kan alles makkelijk terug vinden. Daarnaast kan je met een desktop makkelijk een vast, intern netwerk opzetten binnen je organisatie en zijn ze ideaal om vaste werkplekken goed in te richten.

Welk merk voor jouw desktop computer

Binnen deskopts zijn er tal van fabrikanten en leveranciers van deze computers. De merken die je vaak voorbij ziet komen zijn Lenovo, HP, Dell en Asus. Bij Office Centre vertellen we je dan graag over de voor- en nadelen van de verschillende type desktops, zodat je altijd de juiste keuze maakt als je jouw desktop computer koopt. Onze experts  staan voor je klaar in de jungle van merken.

Meer informatie over desktops? Neem eenvoudig contact op

Heb je nog vragen over de ideale desktop voor op kantoor? Neem eenvoudig contact op met onze specialisten en zij helpen je graag verder. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 088 – 669 0669 of stuur een mailtje naar klantenservice@officecentre.nl.

Producten worden geladen ...