Compacte Flex Correctieroller 4,2 mm x 10 m
Compacte Flex Correctieroller 4,2 mm x 10 m

Pritt Compacte Flex Correctieroller 4,2 mm x 10 m

pak 16 stuks
Snel geschreven of getypte fouten verbeteren met de compacte Pritt Flex-roller, waarmee u nu twee correctiemogelijkheden heeft. De compacte Pritt Flex-correctietape biedt u de mogelijkheid om geschreven of getypte fouten te herstellen, waardoor uw documenten netjes blijven. De roller heeft een nieuwe, verbeterde flexibele punt die zorgt voor vloeiende en nauwkeurige toepassing. De tape droogt direct en u kunt er meteen op schrijven. Door de doorzichtige behuizing kunt u de resterende tape zien. Dit product is voorzien van een dubbele functie: gewoon trekken om een hele regel te wissen, of draai hem om en duw om één letter te wissen. Wordt geleverd met een dop die eenvoudig kan worden uitgeklapt en die de punt beschermt. De behuizing van de compacte Flex-roller bestaat uit 50% hergebruikt plastic dat volledig recyclebaar is. Flexibele punt voor vloeiende en consistente correctie Droog aangebracht dus direct overschrijfbaar Dubbele functie: trekken voor correctie van regels en duwen voor correctie van letters Beschermende dop om schade aan de punt te voorkomen Doorzichtige behuizing om resterende tape te controleren Kunststof behuizing gemaakt van 50% hergebruikt materiaal 100% recyclebaar Afmetingen: 4,2 mm x 10 m Verpakking: Weergavevenster Inhoud: 16 (12+4 gratis)
Meer informatie en specificaties

Tijdelijk uitverkocht

  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vóór 16:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw
  • Uitstekende klantbeoordelingen

Omschrijving

Snel geschreven of getypte fouten verbeteren met de compacte Pritt Flex-roller, waarmee u nu twee correctiemogelijkheden heeft.

De compacte Pritt Flex-correctietape biedt u de mogelijkheid om geschreven of getypte fouten te herstellen, waardoor uw documenten netjes blijven. De roller heeft een nieuwe, verbeterde flexibele punt die zorgt voor vloeiende en nauwkeurige toepassing. De tape droogt direct en u kunt er meteen op schrijven. Door de doorzichtige behuizing kunt u de resterende tape zien. Dit product is voorzien van een dubbele functie: gewoon trekken om een hele regel te wissen, of draai hem om en duw om één letter te wissen. Wordt geleverd met een dop die eenvoudig kan worden uitgeklapt en die de punt beschermt. De behuizing van de compacte Flex-roller bestaat uit 50% hergebruikt plastic dat volledig recyclebaar is.

Flexibele punt voor vloeiende en consistente correctie
Droog aangebracht dus direct overschrijfbaar
Dubbele functie: trekken voor correctie van regels en duwen voor correctie van letters
Beschermende dop om schade aan de punt te voorkomen
Doorzichtige behuizing om resterende tape te controleren
Kunststof behuizing gemaakt van 50% hergebruikt materiaal
100% recyclebaar
Afmetingen: 4,2 mm x 10 m
Verpakking: Weergavevenster
Inhoud: 16 (12+4 gratis)
Lees meer

Specificaties

Merk Pritt
Packaging Line pak 16 stuks
Verpakkingsinhoud 1 pak
Productinhoud 16 stuk
GTIN 4053172005751
Manufacturer Part Number 2683112
Navulbaar Nee
Gevarenaanduiding (H-zinnen) Niet van toepassing
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) Niet van toepassing
Signaalwoord Niet van toepassing
Kenmerken & Certificeringen REACH
Easy on the Planet Nee
Artikelnummer 342170