GBC CombBind C210E Elektrische Inbindmachine A3, Kam, 500 vel

Met een elektrische ponscapaciteit van 20 vellen en een bindcapaciteit van 500 vellen voldoet de GBC® CombBind C210E-inbindmachine aan al uw inbindbehoeften. Is onder andere voorzien van veluitlijning op basis van zwaartekracht om pagina's optimaal…

Meer informatie en specificaties

€ 411,92

Excl. btw

  • 1 op voorraad
  • Vandaag besteld, is dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Met een elektrische ponscapaciteit van 20 vellen en een bindcapaciteit van 500 vellen voldoet de GBC® CombBind C210E-inbindmachine aan al uw inbindbehoeften. Is onder andere voorzien van veluitlijning op basis van zwaartekracht om pagina's optimaal uit te lijnen voor perfect geponste gaatjes, Low Force-ponssysteem en een kleurgecodeerde maatwijzer om de juiste inbindrug te kiezen voor uw documenten. Met de mogelijkheid voor het inbinden van de documentenformaten A3 staand of A4 zien uw rapporten, projecten of presentaties er prachtig uit
  • CE CE-markering geeft aan dat een product volgens de fabrikant aan alle EU-eisen voldoet qua veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Documenten

Specificaties

Office Centre Artikel 336971
OEM-code 4401926EU
EAN-code 5028252425629
Anti-vastloop technologie: Nee
Automatisch uitschakelen: Nee
Bindwijze: Spiraalgebonden
Geschikt voor papierformaat: A3
Kleur: Zwart
Milieu Product: Nee
Product Inhoud: 1 St
Product diepte: 400 mm
Verpakkings Inhoud: 1 St
model: CombBind C210E
warranty: 2 jaar
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over GBC

General Binding Corporation is een Amerikaanse fabrikant van kantoorbenodigdheden die apparatuur en benodigdheden maakt voor inbinden, lamineren en andere presentatieproducten. Het bedrijf is onderdeel van ACCO Brands.

Meer van GBC in deze categorie