Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Trust CALYX USB-C TO HDMI CABLE

1 st

Aansluiten en weergeven De USB-C-naar-HDMI-adapter is de perfecte accessoire voor uw werkplek of bij u thuis. Hiermee kunt u eenvoudig een door HDMI ondersteund scherm aansluiten op elk apparaat dat ondersteuning biedt voor video-uitvoer via USB-C.…

Meer informatie en specificaties

36,61

36,61

Tijdelijk uitverkocht

  • Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Aansluiten en weergeven
De USB-C-naar-HDMI-adapter is de perfecte accessoire voor uw werkplek of bij u thuis. Hiermee kunt u eenvoudig een door HDMI ondersteund scherm aansluiten op elk apparaat dat ondersteuning biedt voor video-uitvoer via USB-C.

Content in hoge resolutie
U kunt uw content nu bekijken in Full HD 1080p- of Ultra HD 4K-resolutie, of met een extra monitor comfortabeler op uw computer werken. De adapter zendt ook audio uit via de ingebouwde luidsprekers van uw tv of monitor, of de aangesloten thuisbioscoop.

Slim ontwerp
De duurzame, afgeschermde kabel van 1,8 m met hoogwaardige aluminium stekkers is heel gemakkelijk te gebruiken: gewoon aansluiten en u bent klaar om uw films te bekijken of aan het werk te gaan. De Calyx-adapter draagt uw beeldschermbeelden over of u breidt de beeldweergave er eenvoudig mee uit zonder dat u extra software of stuurprogramma's nodig hebt.

Specificaties

Artikelnummer 30445
OEM-code Trust
EAN-code 8713439233322
Verpakkingsinhoud: 1 St
Productinhoud: 1 St