Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw Scherpe prijzen Volgende werkdag bezorgd

epson-ecotank-2

Zeg vaarwel tegen cartridges

Ben je het ook beu om geld uit te geven aan dure cartridges die relatief weinig inkt bevatten? En wil je gewoon printen tegen zo laag mogelijke kosten? Dan is de EcoTank van Epson echt iets voor jou.

Kosteneffectief en duurzaam

De innovatieve EcoTank-printers van Epson bieden ongeëvenaarde kosten per pagina en besparen tot 90% op inktkosten *. Met de navulbare inkttanks met extra hoge capaciteit kun je duizenden pagina's printen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervangen van cartridges. Dit is ook veel milieuvriendelijker.

Hoe werkt het?

Een EcoTank printer verschilt fundamenteel van de meeste printers doordat hij een grote inkttank heeft die je vult met de bijgeleverde inktflessen in plaats van met inktpatronen. Je beschikt onmiddellijk over voldoende inkt om tot 14.000 pagina's af te drukken **. Dit betekent dat je zowel geld als tijd kunt besparen, omdat je de inktpatronen niet regelmatig hoeft te vervangen. De installatie is eenvoudig. Bijvullen kan zonder morsen. De printer is zeer betrouwbaar en levert pagina na pagina kwaliteitsafdrukken.

Bespaar 90% op je inktkosten*

Omdat EcoTank-printers zijn uitgerust met grote inkttanks en dus geen gebruik meer maken van kleine, vaak dure cartridges, kun je tot 90% besparen op uw inktkosten*. Print bijvoorbeeld meer dan 400 pagina's in zwart-wit voor slechts €1 of meer dan 200 pagina's in kleur voor hetzelfde bedrag. Dat is nog eens goedkoop printen.

Bespaar tijd en moeite

EcoTank-printers worden standaard geleverd met grote inktflessen. Eén set flessen staat gelijk aan 72 inktpatronen, dus je kunt zonder problemen duizenden pagina's afdrukken. Als de inkt na maanden of zelfs jaren opraakt, vul je de inkttanks gewoon bij met de voordelige Epson inktflessen en geniet je van duizenden pagina's onbezorgd printen.

Nr. 1 fabrikant van inkttankprinters

Epson heeft inmiddels wereldwijd meer dan 60 miljoen EcoTank-printers verkocht en is daarmee de nummer 1 fabrikant van inkttankprinters ter wereld. Wacht dus niet langer en koop net als vele anderen een EcoTank en geniet van zorgeloos printen tegen de laagste kosten!

* De gemiddelde besparing op de kosten per pagina en het gemiddelde aantal inkjetcartridges dat voor het afdrukken van hetzelfde aantal pagina’s als de EcoTank '102' en '104'-inktflessen nodig zou zijn. Vergelijking tussen het gemiddelde rendement (A4-afdrukken conform ISO/IEC 24711) van EcoTank '102'- en '104'-flessen, en de originele verbruiksmaterialen die worden gebruikt in de vijftig bestverkochte printers met inkjetcartridges (volgens de marktgegevens van het GfK Inkjet Printing Devices and Inkjet Printing Cartridges Point-of-Sale-panel voor Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië van april 2019 tot maart 2021).

** Genoemde rendementen zijn geëxtrapoleerd op basis van Epson's originele methodologie vanuit de afdruksimulatie van Testpatronen in ISO/IEC 24712 of 29103. Genoemde rendementen zijn NIET gebaseerd op ISO/IEC 24711 of 20102. Genoemde rendementen kunnen variëren afhankelijk van de afbeeldingen die je afdrukt, de papiersoort die je gebruikt, de frequentie van je afdrukken en omgevingscondities zoals de temperatuur. Tijdens de eerste installatie van de printer wordt er een bepaalde hoeveelheid inkt verbruikt om de spuitkoppen van de printkop te vullen. Hierdoor is het rendement de oorspronkelijk meegeleverde inkt set lager.

cmsBlocks.blog.shareVia