herfst_2

Tips voor een comfortabel najaar

De dagen worden korter, natter en kouder: het najaar is in volle gang! Gezien we met z'n alle weer meer binnen zitten, is het de hoogste tijd om de voorraadkasten weer aan te vullen en je werkplek zo comfortabel mogelijk in te richten. Office Centre biedt alles om dit najaar door te komen.


Maak je koffiecorner herfst-proof
Dit moment van het jaar vraagt ernaar om de voorraadkasten weer aan te vullen. Een soepje voor het einde van de dag en de nodige koffie of thee om men warm te houden, iets waar we allemaal naar hunkeren tijdens de koudere dagen. Tevens zorgt een goed gevulde koffiecorner  voor meer gezelligheid op de werkvloer, dus vergeet de koekjes en andere snacks zeker niet. En wist je dat cafeïne kan helpen om beter te focussen? Win - win!

Bekijk ons totaal aanbod in koffie, snacks en andere dranken.
Maak het binnen zitten fijn en ergonomisch
Nu we weer vaker binnen zitten en minder tijd buitenshuis spenderen, is het extra belangrijk een fijne werkplek in te richten. De kortere dagen vragen voor meer daglicht in huis of op kantoor. Dit probleem kun je simpelweg oplossen door het gebruik van een bureaulamp . Kies voor een moderne designlamp of een praktische bureaulamp met een klem of dimmer, en verbeter de sfeer op je werkplek.

Nog belangrijker is een ergnomisch ingerichte werkplek. Wist je dat een goede ergonomie het energiepeil en welzijn kan bevorderen, en een directe impact heeft op de preventie van spier- en skeletaandoeningen? Dat zijn genoeg redenen om te investeren in bijvoorbeeld een ergnomische bureaustoel, voeten- en polssteun. Wil je toch liever een actievere houding tijdens het werken? Kies dan uit één van onze zit-sta bureaus.


Bekijk ons totaal aanbod in kantoorinrichting, meubilair en verlichting

Delen via