• Eén plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 32 vestigingen
  • Gratis verzending vanaf 99,- excl. btw

Bezorgen en afhalen

Bestellingen die je op werkdagen plaatst vóór 14.30 uur, leveren wij de volgende werkdag, tenzij anders vermeld. Bestellingen die vrijdag vóór 14.30 uur worden geplaatst, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 14.30 uur en maandag 14.30 uur worden op dinsdag geleverd. Woon je op de Waddeneilanden? Office Centre bezorgt binnen 48 uur op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.
Het kan helaas voorkomen dat de bezorging van jouw pakket langer op zich laat wachten. Wij adviseren je in dit geval om de track en trace van je bestelling in de gaten te houden. Heeft jouw bestelling een vertraging van 2 werkdagen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice.
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat er iets niet helemaal goed is gegaan in ons magazijn. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag verder. Je kunt een e-mail sturen naar onze klantenservice. Wij ontvangen graag een e-mail met je ordernummer en een foto en/of artikelnummer van het verkeerd geleverde product. Onze klantenservice medewerker zal je binnen 2 werkdagen voorzien van het juiste product.
Wanneer je bestelling wordt verzonden, ontvang je hiervan een verzendbevestiging per e-mail met de daar bijhorende track en trace gegevens.
Mocht de track en trace code het één dag na de geplande leveringstijd nog niet werken, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice zal jou voorzien van aanvullende informatie omtrent de zending van jouw bestelling.