• Één plek voor al je kantooroplossingen
  • Persoonlijk advies in 39 vestigingen
  • Installatieservice
  • Vandaag besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf 50,-

Alles wat je nodig hebt voor een veilige werkomgeving

De nieuwe anderhalve meter economie zal ook gevolgen hebben voor de kantoren, bedrijfsrestaurants, kantoortuinen, receptieruimtes en wachtruimtes in ons land. Bij Office Centre weten we wat ondernemers nodig hebben, daarom zijn wij er ook in de nieuwe situatie voor ondernemend Nederland. Of dit aan huis is, op kantoor of onderweg, wij hebben voor iedere situatie een gepaste oplossing. Laat je inspireren op deze pagina of adviseren door de specialisten in een van onze 39 vestigingen.

Meer weten of een vrijblijvende offerte?

Bel met ons op 088 – 669 0600 of vul ons contactformulier in.

Alles voor een veilige werkplek

Zorg dragen voor een veilige werkomgeving is van groot belang in deze periode. Richt daarom jouw werkplek, op kantoor of aan huis, zo in dat jij en je collega's veilig aan het werk kunnen.

Alles voor een schoon kantoor

Zorg voor de juiste voorraad aan schoonmaakartikelen op kantoor. Of je zelf je werkplek schoonmaakt of dit door een professional laat doen, zorg altijd voor een hygiënisch kantoor.

Alles voor een ergonomische werkplek

Een ergonomische werkplek verzekerd dat medewerkers optimaal kunnen presteren door werkgerelateerde klachten te vermijden. Stimuleer de effectiviteit met een goed ingerichte, ergonomische werkplek.

Alles voor een comfortabele thuiswerkplek

Een goede thuiswerkplek voldoet aan de arbo-regels voor thuiswerkers. Dat betekent dat je gebruik maakt van ergonomisch verantwoord meubilair en apparatuur en dat je thuiswerkplek de juiste verlichting geniet.

Alles voor het versturen van post of pakketten

Een brief of pakket willen versturen maar niet alles in huis? Zorg voor een complete uitrusting om jouw brief of pakket op een goede en veilige manier te kunnen versturen.

Alles voor sport en ontspanning

Een volle agenda en daardoor weinig tijd om te bewegen? Haal de sportschool naar jouw werkplek. Of dit aan nu huis of op kantoor is. We hebben alles voor sport en ontspanning.

Feedback