Sun All-In-One vaatwastabletten, pak 200 stuks

Met deze per stuk verpakte vaatwastabletten van Sun bent u verzekerd van een glanzend schone vaat, terwijl u door de unieke samenstelling tegelijkertijd uw vaatwasmachine onderhoudt. Deze geconcentreerde fosfaatvrije tabletten zijn geschikt voor el…

Meer informatie en specificaties

€ 40,99

Excl. btw

Verpakkings Inhoud
  • 100+ op voorraad
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 99 excl. btw

Omschrijving

Met deze per stuk verpakte vaatwastabletten van Sun bent u verzekerd van een glanzend schone vaat, terwijl u door de unieke samenstelling tegelijkertijd uw vaatwasmachine onderhoudt.

Deze geconcentreerde fosfaatvrije tabletten zijn geschikt voor elke afwasmachine. Ze zijn bedekt met een biologisch afbreekbare hydrofilm en kunnen in zijn geheel in het handmatige doseringssysteem geplaatst worden voor een enkele dosering. Daardoor is er geen kans op knoeien en heeft u geen productafval. Ze zijn geschikt voor een lange cyclus, zelfs bij een lagere temperatuur. Door de unieke formule verwijdert de zeep moeiteloos en effectief vuil en vet van de vaat. Zelfs de meest lastige vlekken worden volledig verwijderd. Ongeacht de waterkwaliteit is het resultaat schoon en streeploos.

Vaatwastabletten die actief uw vaatwasmachine onderhouden
Doordat de zeep weinig schuim produceert wordt kalkaanslag in uw machine voorkomen
Uitstekende resultaten door de krachtige werking
Met unieke formule tegen de meest lastige vlekken
Fosfaatvrij
Per stuk verpakte tabletten; verpakking lost op in de machine
Geschikt voor een lange cyclus, zelfs bij een lagere temperatuur

Specificaties

Office Centre Artikel 311000
EAN-code 7615400080366
Gewicht: 3,6 kg
Product Inhoud: 200 St
Prijs- en contentfouten voorbehouden. Office Centre levert enkel aan zakelijke klanten. Hiervoor geldt geen herroepingsrecht. Lees hier meer over in onze algemene voorwaarden.

Over Sun

Sun-vaatwasmiddel is al vijftig jaar dé vaatwasspecialist van Nederland. Sun kwam in de jaren zestig als eerste machinevaatwasmiddel op de markt. Sinds die tijd is er veel veranderd en blijven we onszelf en de producten ontwikkelen.

Meer van Sun in deze categorie